HandanOsman Ekoselinakosen işte böyle hikayeler okumak istiyorum ya. Tebrik ederim. Rabbim analı babalı büyütsün inşaAllah 😍
Ekoselinakosen HandanOsman evet ben de oyle hikayeleri okurdum hep o yuzden yazmak istedim,darisi basina insallah❤
Caney01 Ekoselinakosen maşallah Allahım esirgesin yavrunuzuda bagislasin darısı benimde başıma olsun inşallah canım cok guzel anlatmissin cok geçmiş olsun
Kbraldemr Ekoselinakosen doğum hikayenizi okuduktan sonra bana bi güven geldi 🙈 rabbim uzun ömürler versin bebeğinize ☺️ Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️
Bskogzhn Ekoselinakosen o kadar gğzle yazmısnız ki cok tsk ederim... ayrıca hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Ben dogumdan cok korkuyordum sayenizde rahatladım🙏
Ekoselinakosen Bskogzhn hic korkma😋 cok tesekkur ederim,bir cirpida kavuşursunuz insallah yavrunuzla🤗
Minikmucizemveben Ekoselinakosen ayy ne güzel canım rabbim hepimize böyle güzel kolay doğum nasip etsin sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 😊🍀🙋
Ekoselinakosen Ssr2561 allah sana da kolaylik versin bir avazda yavruna kavusursun insallah cok az kalmiş mis gibi kokuyorlar sadece bunu düşün kavuşacaksiniz🤗
Ekoselinakosen Hayalvemasal00 benim de belim cok agriyordu hamilelik boyunca,romatizmam da var dizlerimde hicbiri engel olmadi senin de olmaz onlari dusunme hiç❤
Ekoselinakosen MerveTuranTzn gercekten oyle ama🤗 inşallah cok guzel gecer de okuruz burda cok sevinirim dua ettim hepinize. Saglikla gelsin insallah yavru😋
Ekoselinakosen MerveTuranTzn bana sormadilar evet direkt yaptilar. 200 lira filan gibi bi fiyat farki vardi galiba
MerveTuranTzn Ekoselinakosen size sormadan nasıl yaptılar ki rızanız olmadan? Çünkü onun da yan etkılerı var
Ekoselinakosen Minikpirincim cok buyuk etkisi olacak olumlu dusunmenin goreceksin🤗 okumayi bekliyorum sabirsizlikla,saglikla gelsin insallaah🤗
mrvdrmz Ekoselinakosen e canım sen yemişsin epudural iğneyi hisstmezsin tabi o iğneyi olan herkesin oyle