Efuchama Ekoselinakosen uzun süredir foruma bakıyorum bu yazı sayesinde cesaretim arttı. 💪🏻💪🏻çok teşekkürler hep ağrı sızı yırtılma şeyleri okumak delirtiyor insanı harikasınız 💕 geçmiş olsun ailenizle sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim
Ekoselinakosen Efuchama ya çok tesekkur ederim ne mutlu bana. Insanlar evde bağda bahcede dogurmuş bu kadar korkunc bi seymis gibi anlatmalarini anlayamiyorum gercekten. Insallah tez zamanda en kolayindan kavuşursun sen de minik kuşuna😋
Cicekk Ekoselinakosen Rabbim anali babali büyütsün insaallah.. Bu arada nerde hangi hastanede doğum yaptınız?
Busranurasikk Ekoselinakosen Doğumdan sonra herhangi bi yan etki bel ağrısı vs yaptı mı peki, çok tavsiye etmiyorlar da epidural normal doğumu
Ekoselinakosen Busranurasikk hiçbir etkisi olmadi bende. Dogumdan sonra ebe kahve icmemi soyledi baş agrisi olmamasi icin ama ben taa sabaha karsi ictim bi tane ne olur ne olmaz diye. Zaten agrimamişti başim
Ekoselinakosen Rumeysilam çok teşekkur ederim. Hepinize cok dua ettim daha da ederim. Her şey güzel olacak korkmayin oyle guzel ki sonuclari 🤗
Ekoselinakosen FNurKaradeniz yani hicbir zarari olmadigini söyledi doktorlar ebeler bana.Boyle bi nimet var neden yararlanmayayim dedim ben de. Samsundayim ben canim liman hastanesinde dogurdum😋
Ekoselinakosen DuyguAlkan ayni zamanda dogurmuşuz. Çok geçmiş olsun yaa inşallah bi an evvel iyi olursun🤲
Ekoselinakosen Gamzeaykut yanlis hatirlamiyorsam 200 lira filan fark ediyor bizim gittigimiz hastanede
Ekoselinakosen bezelyem ay çok çok teşekkur ediyorum. Daha da guzeli size nasip olsun inşallah,saglikla gelsin😋
Ekoselinakosen Cansugunel0619 ya ben okumamaya çalıştim olumsuz şeyleri zaten hamilelik hassas bi dönem insan iyice evham yapiyor. Çok güzel olacak her şey hiç dert etmeyin. Ne kadar iciniz ferah olursa sonuç da o kadar guzel oluyor, saglikla gelsin inşallah🤗
Tugbaky Ekoselinakosen Allah analı babalı büyütsün inşallahhh, sağlıklı,huzurlu, mutlu bir bebek olsun annesini üzmediği gibi kendi de bi hayat geçirsin 🤲🏻☺️🐣
Ekoselinakosen Cigdem91 ilk yapildiginda hafif bi uyuşukluk geliyor ama geçiyor sonra. Kalkip yurudum ben hep. Kasilmalari da hissediyordum ama daha rahat geciyordu canim yanmiyordu. Ikinma hissi de çok net geliyor hem de ne gelmek 😂
Kubra02 Ekoselinakosen epidüral normal doğumu öneriyomusunuz yani bende doğum yapcam inşallah ama karar veremiyorum ignesinden dolayı çok yırtık oluyo falan diyolar ne derece doğru bilmiyorum
Busranurasikk Ekoselinakosen ya ne güzel çok sağol canım inşallah bizimde öyle olur, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍🤗
NurEymen Ekoselinakosen İnşaAllahhh bizimki de acısız olurr herşyden korkuyorumm şuan hastaneye gitmekten bilee ALLAHım ben nasıl doguracam😁
Ekoselinakosen NurEymen belgesellerde hayvanlar bi kenara gidip doguruyor valla çat diye😀 hiç korkma harika bi şey doğum inan ki 😋