Raziye_artrk regli günüm dün dü bir gecikince test yaptım negatif ama hiçbir belirtm ağrım yok böyle olup sonra pozitif gören var mi lütfen yazar mısınız??
Nnanaa Raziye_artrk olabilir tabi ki geç döllenme varsa daha idrara geçmemiştir beta hcg. Bir kaç gün sonra tekrarlarsınız.🌼
bebegim42_ Raziye_artrk benn kuzum adetim 3 gün geçti test yaptım hemde pahalı plan 35 tl lik testten sonra normal yaptım ikiside negatifti 6 gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı şuan 20 haftaya girdik hamdolsun
Stella_0 Raziye_artrk Ben 5 gün önce öğrendim ama arkadaşım birde kanda tahlil yaptırıyordu günü geçtiği halde çıkmadı hep negatifti. 1 hafta sonra tekrar yaptırdı pozitif çıktı sonunda meğer geç döllenme olmuş onda. Olabilir yani biraz daha bekleyin 🙏
altnbebek 2 gün geçmişti test yaptıgımda bende de hiç bir belirti yoktu sadece gün geçti diye yapmıştım hemen testi yaptığım gibi çıkmıştı hiç beklemeden o zaman öğrendimki 3 haftalıkmış. Bir iki gün daha bekle belki daha ufaktır idrara karışmamıştır canım
iremiremirem Bende bir gün gecikince test yaptım benimki pozitif çıkmıştı daha 3 haftalikmis benimki de Geç döllenme olabilir canım 2 gün bekle tekrar yap
Minigim38 Benim adetime 1 hafta vardi icime ben hamileyim diye his doğdu 😁test yaptim kıpkırmızı cizgi cıktı inanamadim 2 3 gün sonra tekrar yaptim yine kıpkırmızı cıktı kan verdim 3 bucuk haftalik hamileymişim
bebegim42_ Raziye_artrk sordum canım bebek geç döllenmiş yani diğer adetime yakın döllenmiş düşün 6 gün sonra yapmama rağmen daha 3 haftalık