anne_mi_oluyorum Herkese merhaba ✨ Mide bulantısından dışarı bile çıkamıyorum. Haşlanmış patates yemekten fenalık geldi 🥲 Önerebileceğiniz şeyler var mı acaba? Nasıl gidicek bu bulantılar? 🥺 Teşekkür ederim şimdiden ❤️
benimmdunyamm anne_mi_oluyorum valla geçmiyor 25 haftama kadar sürekli kustum bana ilaç da fayda etmedi ama eden var ilaç iste
Nnanaa anne_mi_oluyorum benim geçen hafta başladı kusamıyorum da sadece bulantı oluyor. Bugün doktora bahsedeceğim. 😪 ben de sadece domates yiyorum rahatça ne alakaysa bi ona bulanmıyor
Duruminel anne_mi_oluyorum merhaba bulantı geçmez maalesef fakat bunu bastırmak için naneli şeker atabilirsin ağzına doktorum bana öyle önermişti bi dene istersen bende birazda olsa işe yaradı🥰
Bsrbsrrr anne_mi_oluyorum kraker , kuru ekmek , beyAz leblebi yedim tabi kesmedi ama anı kurtardı diyebilirim prillam dr kullandım o şekilde rahatladım biraz
anne_mi_oluyorum Nnanaa Nnanaa aynen bende iç güdüsel takılıp patates yiyorum 😔 allah yardımcınız olsun ❤️
altnbebek Allah yardımcınız olsun bende 16 lıhaftalarıma kadar bulantı çektim doktorun verdiği ilacı içiyordum rahatlatıyordu beni ama o bulantı hissini içimden almıyordu. Bende yeşil zeytine sarmıştım çerez gibi yiyordum 😊
anne_mi_oluyorum altnbebek o bulantı hissi 6. Haftada geldi şimdi 9. Haftadayım iyice artarak devam ediyor 🥺 zeytine bende sariyim belki işe yarar 🙈❤️ Çok teşekkürler ❤️
altnbebek anne_mi_oluyorum canımm Allah yardımcın olsun çok yağlı baharatlı şeylerde tüketmemeye dikkat et 😍
Vera09 20.haftadan selam🥲 sabah sabah bulantıyla uyandım çünkü geceden prilamı içmemiştim çok pişmanım😭 peynir ekmek yedim, rennie tablet çiğnedim bitane, nane limon yaptım
anne_mi_oluyorum Bsrbsrrr Bsrbsrrr çok teşekkürler ❤️ Bende şimdi doktordan geldim zoder ilaç önerdi çok işe yaradı ❤️