bebekveannesiii Kızlar yorumlarda elbet denk gelmişizdir 😀iyi yada kötü şimdi dualarınıza talibim. Varsa bir duanız alırım 🙏🌺 @Deletedmon00881 @Yigit_Aras3 aşklarım sizlerde şu bacınıza dua edersiniz artık 😀❤️
Mavidunyamm bebekveannesiii Aaaay çok heyecanlı hadi inşallah sağ salim çıkın bebeğinizle doğumdan 🤲🤲
Armess_loya bebekveannesiii sağlıkla doğsun yavrunuz, Allah kolaylık versin 🤲🏻❤️bizede dua et canım, dualarımız seninle🌸❤️🤲🏻🧿
Deletedmon00881 bebekveannesiii aşkım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin, tek sancıda kurtarsın seni rabbim😘😘😘😍
bebekveannesiii Armess_loya altnbebek Deletedmom_85 Deletedmon00881 Yigit_Aras3 Efnan Deletedmom727271 Deletedmom_110 gulsuayan kızlar hepinizden Allah razı olsun bebiş de iyi ben de iyiyim sadece benim biraz ağrım var ama olsun anne olunca insan onu da unutuyo 🥲🥲 gerçekten dünyanın en güzel hissiymiş… Biz sağ salim kavuştuk darısı sizlere inşallah ❤️ @Deletedmon00881 @Yigit_Aras3 teyzeleri size de teşekkür ederiz hep yanımda oldunuz Allah razı olsun canlarım benim😍😍🥰🥰🌺🌺 En yakın zaman da kendime gelince size resim atarız tanışırsınız oğlumla😀😀😍😍
bebekveannesiii Kızlar ağrıdan hepinize cevap veremiyorum teşekkür ederim hepinize çok şükür ikimiz de iyiyiz🥰🥰
Deletedmom_85 bebekveannesiii ya canım benim çok sevindim sağ salim kucağına aldın yavrunu. Sana da çok geçmiş olsun tez toparlanırsın inşallah 💕
Deletedmon00881 bebekveannesiii oyyy ben ölürüm size kız çok sevindim yaa😍😍😍 sabırsızlıkla bekliyorum sizi 😍😍😘😘😘💖💖
bebekveannesiii Deletedmom_85 amin inşallah canım benim çok sağol ❤️❤️Rabbim en yakın zaman da sana da nasip etsin inşallah 🌺