altnbebek 29 haftalık gebeyim böyle sabahları uyanınca ayaklarımın üzerine basamıyorum resmen topuklarım ağrıyor ayrıca taş gibi topuklarım aynı durumda olanlar varmı ? Şunu yap diyebiliceğiniz bir öneriniz var mı anneler ?
Zanaservan altnbebek ah ah benim ayaklarım ellerim uyuyamıyorum inancın olsun ne zaman geçicek günlerim diyorum ağrıdan artık uyuyamıyorum her yerim şiş ağzım burnum ayaklarım ellerim 😰çok zor geçiyor bu günlerim fazla ödem tutmuşum ne yapcam bilmiyorum
Helincakir Bende 26 haftalık aynı durumdayım şuan da gün içinde de bura durunca çok ağrıyor, soğuk su iyi geldi ama başka ne yapmak gerekir acaba
altnbebek Helincakir yürüyüşte iyi aslında kuzum öneriyorlar yoruluyorum ama napıyım azda olsa kesiyor ağrısını
Zanaservan altnbebek inan ki yemeklerime dahi katmıyorum tuzu daha önce de sevmezdim zaten tuzu su tüketiyorum ama aynıyım neden böyleyim anlamıyorum 🥴🥴
Sinemurey Aynen benim öyle 15 dk ayakta kalayım başlıyor yanmaya topuklarıma iğneler batırıyorlar sanki şişiyor bi de topallayarak yürümeye başlıyorum ayaklar çok fena