Sehrbnon12 Demetarga hayır canım ben tüp bebekle hamile kaldığım için bebeklerim genetik tarama dan gecti zaten ben ve eşimde genetik tarama yaptık bi sorun cıkmadı o yuzden yapmak istemiyorum yaa
Demetarga Sehrbnon12 bizde geçen hafta girdik 22 si sonuçları öğrenicez bakalım doktor herşey yolunda demişti inşallah öyledir 🤲ultrasonda o kadar hareketlilerdi ki maşallah nasıl hissetmiyorum diye düşünüyordum🤣🤣🤣
Sehrbnon12 Demetarga benimde yaa insallah bi kız Bi erkek dedi ama değişmez umarım haraketleri falanda cok tu ama 10 gündür gitmiyorum heyecanlıyım korkuyorum yaa hep 🙄😥
Demetarga Sehrbnon12 insan haber alamayınca tedirgin oluyor ama korkmayın elinizi karnınıza koyun ve herşey yolunda diyin 🤲 çok ilaç kullanıyor musunuz isimleri neler
Demetarga Sehrbnon12 çok güzel ya her ikisi olması bizim öyle bi şansımız yok birebir aynı olacaklar 🥰 gönlündeki nasip olsun inşallah
Demetarga Sehrbnon12 hayır söylemedi başta çok ısrar ettim en azından bi tahmin söyleyin diye emin değilim ama iki kızınız olabilir dedi 🥰sizinkiler için söylediler mi
Sehrbnon12 Demetarga canım bu haftalarda tahminler dogru cıkıyor bence Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
Demetarga Sehrbnon12 ama ben 22 Mayıs gitmiştim gerçekten erkendi benim hissiyatımda kız yönünde rabbim sağlıklı olanı nasip etkinde kız erkek fark etmez🥰
Sehrbnon12 Demetarga 3 tane kullanıyorum demir ilacı vitamin bide corasprin kullanıyorum sen kullanıyormusun
Demetarga Sehrbnon12 benim progestan vardı dün bitti şükür🤲 Onun dışında Demir her sabah alıyorum kahvaltıdan sonra da bi vitamin ama ismini bilmiyorum bir de d vitamini
Sehrbnon12 Demetarga valla benim erkek de yok kız da Rabbim hangisini nasip ederse cok guzel saglıklı olsunlarda
Sehrbnon12 Demetarga benimde progestan gecen hafta bitti kestim demir ilacı orofem Digeri de progefom falan diye Bi isimi var büyük yutamıyorum onu yaa
Demetarga Sehrbnon12 evet eşime diyorum kî yandık yani ya sana ya bana benzicek ortaları yok ikiside aynı nasıl ayırt edicez falan🤣 çok heyecanlıyız rabbim herkese nasip etsin gerçekten 🌺
Sehrbnon12 Demetarga evet aynısı işte sende ondan alıyorsun evet büyük afedersin kokusu hayvan boku gibi yaa
Sehrbnon12 Demetarga kız ama ayy ben bile heyecanlanıyorum düşününce sizi hayal edemiyorum cok tatlı ikisi aynı giyinen falan off yerim yaaa
pisilusbyesma fiolmez 6.haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde belli oldu, vajinal ultrasonda.