Sena_ylmaz Gerçekten hersey sadece 45 dakıka içinde olup bitti suyum geldi ardından sancım geldi sonra hopp doğurdum Allah herkese bu kadar kolay doğum nasip etsin inşallah normal doğumla ilgili sormak istedikleriniz varsa cevaplayabılırım ☺️
Buseyllzr Sena_ylmaz Allah bağışlasın öncellikle maşallah 🌸🙏 kaç haftalık doğum yaptınız ilk hamilelik mi? Birde normal doğum abartıldığı kadar çok zor mu?
Gozde1909 Sena_ylmaz ay masallah ne guzel sızın adınıza cok sevındım ınsallah aynı sekılde cok kolay bızler ısteyenlerede nasıp etsın Allahım🙏🙏
Sena_ylmaz Zeynosunannesii 38+2 de geldi sadece düzenli yürüyüş yaptım hergün en az 45 yürüdüm kesinlikle tavsıye ediyorum
Pheebs Ayyyy ne güzel maşallah. Darısı başıma diyeceğim ama hastaneye bile yetişemem 1 saat mesafemiz var 😂
Sena_ylmaz Pheebs inşallah sizde çok kolay bi doğum geçirirsiniz ☺️benim eğer öyle olsaydı gerçekten arabada doğururdum direk beni dogumhaneye aldılar çünkü bası gelmişti
Sena_ylmaz Buseyllzr amin çok teşekkür ederim evet ilk hamileliğimdi 38+2 de doğum yaptım dayanılmıcak bi acı asla degil sakın korkmayın hersey bebeğinizi kucağınıza alana kadar sonra hersey bitiyor
Sena_ylmaz nurssell hayır açılmam vardı ama ne agrı ne sancı hiç bişey yoktu suyum geldikten sonra sancı başladı
Eminecak Sena_ylmaz ay hadi darısı benim başıma hergun akşam yemeginden sonra yürüyüşe çıkıyorum insallah senin gibi hemencecik dogururm
alikayram Epidural normal mi yaptiniz yoksa tamamen mi normal oldu bir de alttan muayenede canınız çok acıdı mı?
Sena_ylmaz alikayram aslında epıdural olucaktı ama hersey bianda gelişti hastaneye ben 10 cm açıklıkla geldim yanı doğumum başlamıştı anestezi uzmanı gelene kadar ben doğurdum Altan muayene hiç acımıyor sakın korkmayın
Sena_ylmaz Suzan955 aslında ben hamileliğin basından beri çok hareketlıydım ama düzenli olarak 30. Haftada başladım
Haticelisa Sena_ylmaz ay masallah.. kesi veya dikisiniz oldumu aceba? Banada dua edermisiniz boyle kolay dogumum olsun insaAllaaah😁🥰
Sena_ylmaz Eminecak kesinlikleee yürüyüş çok çok önemliii inşallah sizde çok kolay bi doğum yaparsınız 🙏🙏