merveyildrm Sjjdjdjdj allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinize de size de şifa versin 🙏 inşallah hayata tutunur 🤲🏻🤲🏻
Kedilivebebelilili Sjjdjdjdj canimmm hemen okuyorum .. benimde erken doğum riskim var çok ağrım var 22. Haftadayim sende bana dua eder misin mevlam evlatlarımiza sağlıklı hayırlı eczada noksansız kucağımıza almayi nasip etsin mevlam ol derse olur korkma
Sjjdjdjdj Kedilivebebelilili Allah inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yorma kendini sürekli dinlenmeye bak dua ettim sana
Buse-e27 Sjjdjdjdj okudum canım allahım yardımcınız olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah sağ salim kavuşursun 🙏
FKHA Sjjdjdjdj okudum rabbim şifa versin evladını hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın dayanma gücü güç kuvvet sabır versin insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Serap-Yigit Yakın arkadaşım da o haftada doğum yaptı gebelik zehirlenmesi dolayısıyla. Bebeği şuan 2 yaşında. 800 gr doğmuştu. Allah’a çok şükür problemi yok. Size de kolaylıklar diliyorum bebeğinize sağlıkla kavuşun
Cekikveannesii Sjjdjdjdj okudum Allah şifa versin insallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Shzdgn Sjjdjdjdj okuyamıyorum şuan ama dua ederim Allah şifasını versin 🤲 bebeğini sana bağışlasın inşallah sağ salim kavuştursun sanada güç kuvvet versin inşirah ferahlık dayanma gücü versin inşallah 🤲🌸❤️
_akalin3 Sjjdjdjdj rabbim inşAllah hayırlısıyla kucagnıza almayı nasip eder ciger geliştirici barş vursunlar cok bende 26 haftalık dogum yaptım oglum suan 3.5 yasında inşAllah sızde yanınıza alırsınjz