Ipeksari57 earwen Al işte bak Aynıyız bende hala ayaktayım kızım da diş çıkarıyor huysuz ayaklarım zaten yanıyor bittim bittim esim bu saatte ise gidiyo hani desem bana yardım etse adam napsın çok zor durumdayım. Sen yine de dayanmaya çalış kuzum hasta olma dikkat et 🌸
Ipeksari57 Busra1644 Aaa sıcak su diyorsun yani yeminle bunu da ilk sende duydum ki deniycem denemem mi yeter ki iyi gelsin burdan da sana yazarım çok sağol canım benim 🙏🌸 üstümü inşallah örterim yaz kış qsla üstünü orten biri değilim esim de benim tam tersim 😅😅
Ipeksari57 Busra1644 Kızım uyandi uyusa hemen yapıcam ama bu diş bitirdi onu normalde uyanan bir bebek değil ama işte elden birsey gelmiyor valla biz annelerin isi çok zor 😔
Ipeksari57 Busra1644 Burda aldığım her tarifi deniyorum ki deniycem yeter ki iyi gelsin çok teşekkür ederim canım benim 🌸
Haticenurozturk Ipeksari57 emin ol biraz sabır edin geçiyor hepsi evet zorluyor ama şuan kuş gibiyim hiç birşeyin kalmadı ben ağlıyordum resmen ayaklarımın şişliği kızarıklığı ve kaşıntısı yüzünden canım acıyor sanki damarlarım çekiliyor gibiydi ayaklarınızı yukarıda tutmaya çalışın ben surekli koltuğun tepesine atardim kan dolaşımını biraz olsun önlemek için
Ipeksari57 Haticenurozturk Canım benim haklısın geçecek biliyorum kızımda da böyleydim doğurdum geçti ama ben daha kızım 3 buçuk 4 aylıkken hamile kaldım kendime tam gelemeden hoopp hersey sil baştan sabrım da inan azaldı hatta bitti diyebilirim 😔
Haticenurozturk Ipeksari57 kıyamam ya doğrudur bir de ufak bebek var Allah yar ve yardımcınız olsun 🥰
Because Ipeksari57 bende 27 .haftadayım .en son bu gece ayaklarımı dondurucun kapağına dayadım 😀😀😀ama hiç faydası olmuyor .havlu ıslatıyorum bu sefer her yer ıslanıyor .ve onun bile faydası olmuyor .hemen ısınıyor oda 😓😓😓
Ipeksari57 Because Ah canım benim valla ne desem bilemedim esim bile demin aradı diyi haline çok üzülüyorum keşke elimden birsey gelse diyo geçen gece o ayaklarımı yelledi ben uyudum biliyor musun ama sonra gece devam yine de 1 saat de uyusam şükür diyorum çok zor yaa 😔😔
Because Ipeksari57 😣😣 hamile kalmadan önce ayaklarım hiç ısınmazdı yaz kış üşürdü .şimdi de soğutamıyorum 😅 fayanslara yapıştım kaldım .bide sadece ayaklarım değil ellerimin içi de ateşleniyor 😓
Ipeksari57 Because Hamile kalmadan önce de ben ayaklarımı asla örtemezdim hatta acaba şeker mi var diye baktırdım aksine çok güzel çıktı şeker değerlerim ama eskiden sadece oörtemezdim üstüm açık yatardım ama şuan keşke üstümü açınca çözüm olsa ama yok ağlıyorum artık dayanamıyorum alevlerde ateşlerde yürüyorum sanki 😔😔 bir de ellerimde de oluyor ama rahatsız edecek derecede değil beni asıl delirten ayaklarım 😔😔 Rabbim yardımcımız olsun canım benim 😔♥️
Because Ipeksari57 amin canım bebişlerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alalım unuturuz bu süreci 🙈🥰😀
Askar Aynı dertten müzdarip biri olarak yazıyorum geçem gün bir arkadaş tatlı yeme akşama yakın yoğurt falan ye demişti ama imkanı yok birde bacak kasılması eklenince ben buz koyup uyuyorum ama onunda faydası yok
Ipeksari57 Askar Valla çözüm için bende buraya yazdım farklı ne gördüysem denedim iyi gelen de var gelmeyen de o yüzden ne diyim ki sabır kuzum sabır
Ipeksari57 Busra1644 Merhaba canım benim söyle yaptım ben direkt duş aldım yatmadan önce en son da ayaklarımı yıkadım bu gece inanır mısın iyiyim uyudum ayak yanması çekmiyorum burda o kadar post açtım bu durum yüzüne ama duş alıp dediğin gibi ayakları yıkamak iyi geldi. Şuan kızım uyandı ona kalktım yoksa uyurdum valla 🤩
Busra1644 Ipeksari57 yaa çok sevindim, çünkü cidden çok sinir bozucu uyuyamamak ayak yanmasından😕 aklında bulunsun duşa girmeye fırsat bulamazsan, sadece sıcak suyu açıp ayaklarını yıka bir kaç dakika öyle örtüp uyu en azından uykusuz kalmazsın canm benim 🥰😍
Ipeksari57 Busra1644 Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun bu şekilde düşünüp yazman beni çok mutlu etti 🥰🤍🌸 Şimdi yatıcam yatmadan da yıkıycam ayaklarımı valla dediğin gibi yoksa ayak yanmasından uyuyamamak çok kötü çok zorr. 🥰🧚♀️
Ipeksari57 Busra1644 Duş aldım bakalım bu gece de uyuyabilecek miyim sorunsuz valla eşim de diyo eğer bu gece de uyursan guzel bor çözüm yaz ayında inşallah sorunsuz geçer geceler artık kısıtlı bir zamanım kaldı ve tekrar tekrar teşekkür ederim canım benim 🥰🌸🤍
Busra1644 Ipeksari57 Yaa ne demek Rabb’im cümlemizden razı olsun İNŞALLAH 🤲🤲 bir mümin kardeşime faydalı olmak kadar güzel bir duygu yok inanki 🥰 Rabb’im hayatımızın her alanında bizleri hayra vesile eylesin İNŞALLAH hep duam budur🥰❤️