Nagehan3437 Hanımlar hayırlı akşamlar size bi sorum olcak 12+6 hamilelik ne demek oluyor? Yani 12 bitirdim 13. Haftanın 6. Günü mü demek ?
Delin02 Nagehan3437 9hafta iki aylık oluyor öle hesapla kaç aylık olduğunu bilirsin bana bunu eve söyledi🥰
GamzeGuzeller Nagehan3437 Hayır, 1 gün sonra 13. Haftaya giriş yapıyorsunuz yani 1 hafta 7 gün zaten o artılarda gün sayısı demek 7 günü doldurunca diğer haftaya geçiş yapıyor 12 haftalık 6 günlük olmuş oluyor bir gün sonra tam 13 haftalık oluyor
Nagehan3437 Ayy çok teşekkür ederim cevap için program farklı söylüyor doktor farklı söylüyor kafam karıştı. Bide ilk hamileliğim onun için çözememiştim🤗
nilsmomy Soruyorumm evet 12. Haftayı doldurup +lar diger haftadan gün almak oluyor ama henüz diğer haftayı doldurmadigimiz için 12 + şeklinde söylüyoruz aslında YouTube de doktor kağan kocatepe çok güzel açıklamış bakabilirsiniz
Nagehan3437 Yani aslında 13 +1 oluncada 13 haftayı doldurmuş 14 başlamıs oluyorum dimi tahmin ettiğim gibi🤭
RonyaArin Blossoomm mesela smdi benim 9 +4 gunluk ya 3 ay a mi girmisim canm..senin attıgin resim de öyle diyor ama etrafımdaki insanlar yok 2 ye girmssn diyorlar kafam karisti
Blossoomm RonyaArin canım bir ay 4 hafta sürüyor öyle de hesap edebilirsin sen 3. Ayına girmişsin benimde ilk gebeliğim bende çok şaşırıyordum böyle burdan bakıyorum ay olarak hesaplıyorum şu an 5. Ayımdayım ben de 18. Haftam