Tubamommy Kızlar benim gittiğim devlet hastanesinde doktor ultrason çıktısı vermiyor hiç bugün bir tanesi sırada bekleyenlerden e nabızdan bakabilirsin felan dedi bakıyorum ama bulamadm nasıl bakılıyor
poncikveannesii Tubamommy röntgen mr gibi şeyler radyoloji görüntüleri kısmında olur ama ultrason olmaz çünkü ultrason cihazı kayıt tutan bi cihaz değil anlık görüntülüyor verilen resimde o anın ekran resmi
Tubamommy poncikveannesii değil mi bende öle düşündüm ama kadın emin bir şekilde konuştu eve gelince de baktım bulamadm valla
elf0 Tubamommy nerden bakılıyor ben de bilmiyorum ama başka şehire geldim doğum için dün devlette kontrolüm vardı eski ultrason kağıdıma bakmak istedi yanımda uoktu e nabızdan bahtı ve gördü hatta Ocak ayındakini bile gördü demek ki bakılıyormuş
Serap-Yigit Gebelik izlemleri görünmüyor ama diğer ultrason sonuçları çıkıyor e nabızda. Benim karaciğer ve meme ultrasonlarım görünüyor gebelik için olanlar görünmüyor. Herkeste öyledir heralde bana neden böyle yapsınlar 😂😂
Pcoslubiranne Tubamommy gebelik icin olanlar gorulmez ama diger tüm.batın ultrasinlari gozukur o da goruntuler degil rapor olarak girdikleri icin rapor gozukur..yani yazi olarak.