Istanbul2234 Ablam 2. Sezeryan cok feci agrin olur ilkine hic benzemez dedi bir korku sardı beni 2. Sezeryan olanlar sizlerin yorumlarini bekliyorum 😿
Gorkeminannesi Istanbul2234 bunu diyen abla olmasa tam linclemelik😆 motive edici cümlelerle gelsin ablan enerjiyi yükseltiyoruz kötü düşünmüyoruz enerji emici insanlara nau nau diyoruz😂
mhmmddgc Istanbul2234 Kardeşimin eşi ilk sezeryanda 40 gün yattı 2. sezeryanda ertesi gün iş yapıyordu😂Tamamen hekimle alakalı
Deletedmom_110 Istanbul2234 Ablanda seni mi korkuttu Allah im bu insanlar niye böyle ya doğum olayı kişiye özel kişiden kişiye değişir kimsenin lafına kulak asma hiç kimsenin
Istanbul2234 Gorkeminannesi bunu diyen ablam 3. Sezeryan olup vücudu ödem topladi yogun bakimda yatıp çıktı dogumdan 2 gün sonra 😃hayat ona cok acılı ona bakarsan 😃
Gorkeminannesi Istanbul2234 ooo baya kotu tecrübelerle dolu bi süreç gecirmis🤦🏻♀️ biz şu ikinciyi hayirlisiyla bi atlatalım da sahsen ben üçüncüyü düşünmüyorum zaten 🤭
Hanife47 Canım bana görede ilki çok kötüydü ikincisin maşallah hemen toparladım şuan üçüncüye hamileyim