Busragndz7 2 gündür çok ağır bir grip atlatıyorum, halsizlik, boğaz şişmesi, vücutta kırgınlık ne yapsam en kısa süre de toparlanırım kızlar 😔
tugbadipi Busragndz7 dr um minoset kullanabilirsin demişti . Birde nane limon Ama en etkimi çözümü istirahat.
Mucizeminnos Busragndz7 kbb bana sadece parol kullanabilirsin dedi ateş yada öksürüğünüz varsa mutlaka doktora gidin öyle söylemişti çünkü onun haricinde parol ve evde yapılabilecek şeylerle geçir dedi geçmiş olsun yine de ilaç kullanmadan doktorunuza danışın tabi🌸
Stella_0 Busragndz7 bende 5 gündür toparlanamadım. 2 seneyi aşkın grip olmamıştım. Hem böbrek nakilliyim hem hamileyim uzun zamandır böyle beter birşey görmedim. Pastil, ıhlamur (zencefilli) kuşburnu, parol derken hala yataktan çıkamadım. Birde öksür hapşır derken sanki bebeğin kesesi patlıcak gibi hissediyorum öyle bir ağrı acı çekiyorum kasıklarımda ve karın çevremde. Yarın neyseki doktor kontrolüm var umarım bebeğe bir zararı olmamıştır korkuyorum.
Gzdt tugbadipi nane limon düşüğe sebep oluyor doktorum bana bol bol tuzlu suyla gargara yap dedi 1 ay çektim bende sadece tek iyi gelen ıhlamur oldu onun zararı yokmuş ve çok iyi geldi tavsiye ederim
Moonlight_347 Sıcak suya bal zencefil limon suyu yap iç bende nezleyim kaç gündür malesef.. geçmiş olsun
Busragndz7 Stella_0 Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız. Dediğiniz gibi öksürdükce kasıklarım ilk gün ağrıyı çok hissettim korktum da hatta bebek için ama bir kaç gündür ağrı hissetmiyorum kasıklarım da hareketlerimizde de sıkıntı yoktu ama bugün biraz az hissettim bakalım 🤔
Betulkrbs20042022 Kızlar oksuruge kozalak pekmezi cok iyi geliyor sabah ac karnina 1 tatli kasigi ama kusturuyor haberiniz olsun ben kusmamistim da cogu kullanan cikartiyor icini temizliyor
Stella_0 Busragndz7 Günlerdir ağrı çekiyorum, sağ kasığımda ağrı şiddetlendi gün içinde çok vuruyor. Öğlen 2de randevum var bebeği görünce içim rahat edecek 😔🙏 Hepimize çok büyük geçmiş olsun. Bu dönemde daha zorlanıyor insan tabi