bernaaozkara Çok zorlanıyorum artık nişanım geldi yalancı sancılar kasılmalar çok doktor gününü bekler gibi dedi ama psikolojim pert hurma yemekten tiksindim yürüyüş çok zorluyor oturamıyorum yatamıyorum ayakta duramıyorum dua edermisiniz son zamanlar bari kolay geçsin
Emine003 bernaaozkara bende son 6 canım uygulamaya göre nişan felan da gelmedi benim dün koyu sarımsı bişey geldi ama nişan mi değil mi bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah Perşembe günü doktorum suniyle başlatcak doğumu inşallah Rabbim yardımcımız olsun 🤲
Bsra19ogz bernaaozkara son 8 gğn gösteriyor bendede hiç bir belirti yok ama ağırlarım var yürürken zorlanıyorum artık rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize inşallah
Fadimeckrr Son 4 aynı benimde o şekilde , ayaga kalkarken müthiş bi ağrı var , çok zorlaniyorum hareket kısıtlıyor , yarın muayenem var inşallah sancim ve acilmam vardır, bebeğiniz kaç kilo ?
bernaaozkara Fadimeckrr 3800 ölçüldü bugün ve doktorum hafta sonu şehirdışında olacakmış onuda çok stres yaptım bugün
bernaaozkara Emine003 neden seninle başlatacak canım hen bugün sorduğumda daha günün var suni ile zorlanırsın dedi
Emine003 bernaaozkara inan canım bilmiyorum perşembe gidicem kilosuna felan bakicak ona göre suniyle doğumunu baslatiriz demişti geçen bir hafta önce 38+2 de 3537 gr di ondan bir hafta önce de 3092 gr felandi bir haftada yarım kiloya yakın almış birde suyunda biraz azalma vardı bebeğin suyuna felan tekrar bakicak ona göre karar vericek ama büyük ihtimalle suni vercek canım
bernaaozkara Emine003 inşallah hayırlı doğumlar olsun sağlıkla sıhhatle gelsin suyunda azalma var diye belkide başlatacak benimkinin suyu iyi demişti çünkü bugün okadar umutluydumki şuan doğuma alalım falan desin diye belirsizlik çok zor
Emine003 bernaaozkara öyle öyle canım Rabbim gerçekten hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 zor gerçekten ama geçecek bugünlerde inşallah 🤗 miniklerimiz bi gelsin de sağ salim 🤲🥰 senin ilk mi canım
Emine003 bernaaozkara anladim canım benim ikinci olcak bakalım ilk doğumum güzeldi güzel geçmişti hızlı ilerlemisti süreç bu yavrumda nolur bilmiyorum bi sancılar geliverse ah 😅