Kızlar merhaba devlet hastanesinde başımdan geçenleri anlatmak istiyorum sizlere bir de sorum olacak. Açılmanız var mı diye alttan muayene edildiginizde dayanabilmiş miydiniz ben çok bağırdım sizce nornal mi??
Bebegimin suyu fazla diye önce doktor beni aşırı korkutmuştu sonra neyse özelde gittiğim doktorumla görüşünce bir sıkıntı olmadığını öğrenip rahatlamıştım. Doktorum sadece erken doğum olabilecegini agrim olursa acile gitmemi söylemişti 35+6da gece benim cok hafif agrim vardi ama sancı gibi degil regl agrisi gibi çok önemsemedim normal günüm geliyo dedim ertesi gün uyandığımda hala geçmemişti bütün gün arada şiddetlendi arada azaldı ağrı çektim o gunun aksaminda da agrim olunca acile gittik biz endişelenip, nstye girdim sancım çıktı nstde ebe alttan muayene yapıcam dedi baya zorlandim muayenede meğer enfeksiyonum varmış bida bir etkenmiş tam bakamadim ama 1 cm diyim falan dedi daha fazla da olabilir gibisinden sonra çat diye yatış verdiler bana ben de doğuruyorum sandım tabi bir açiklama yapan da yok. Eşim çantamı falan getirdi geldi. 1 saat içinde 4-5 tane ilaç içirdiler meğer doğumu durdurmak içinmiş ebe erken daha biraz daha beklesin falan dedi bana. Sonra nobetci doktor geldi dalga gecer gibi aslinda bebegin gelisimini tamamladi kilosuda gayet iyi ama dogumhane dolu olduğu icin dogumu durdurduk dedi dalga gecer gibi oyle olunca ben sinir oldum. Zaten ilaclar o kadar agir geldi ki tansiyonum dusmus buz gibi terlemeye basladim kusmaya basladim. Kusunca acaba açılman mı artıyo diyip bu defa servisteki ebe alttan muayeneye aldı yine çok canım acıdı ve baktıramadım bu defa da rahim agzin arkada kaliyor onun icin canin aciyor dedi. Hem canım kanım çekildi hem de psikolojik olarak artik o kadar kotu oldum ki zaten asla guvenemedim dogumu durdurduklari icin. Sabaha kadar uyumadim desem yeri var. Sabah ozeldeki doktorumla konustum boyle boyle yaptilar diye anlattim oda cok kizdi dogumu durdurmanin sacma oldugunu soyledi madem dogumu durdurdun niye ciger gelistirici vurmuyosun oda sacmalık. Neyse ben oradaki doktorlar ve ebelerle tartistim baska bir doktor da ayni seyi soyleyince dogumu durduran ilaci kesip ciger gelistirici vurdulsr ve ben imza atıp çıktım hastaneden. Normal doğum istiyordum hep ama psikolojim o kadar bozuldu ki bir de alttan muayene olayı tuzu biberi oldu artık normal doğurabileceğimi düşünmüyorum. Özelden sezeryan icin gün aldım😢😢😢