minikerdeminannesi Kaynananizla kaç günde bir konuşuyorsunuz ,bir de kaç günde bir gidip geliyorsunuz özellikle kaynanasi tek yasayanlar
Soruyorumm minikerdeminannesi hafta içi bir ya da iki gidiyoz cunartesi yüzde doksan kahvaltıya gideriz cumartesi gidemezsek pazar gideriz
minnosbirkiz minikerdeminannesi Hiç aramam, arasada açmam, yüz yüze gelincede işim oluyor unutuyorum geri dönmeyi derim geçiştiririm, ayda 1-2 gün giderim, özel günler hariç sık sık gitmem (doğum günü, bayram vs) yeter alışmasınlar 🫣😁
minikerdeminannesi Kendini sevdiren Kaynanalar haric ama nasıl dayanıyorsunuz ,ben hiç sevmiyorum kaynanami bir hata görse hemen büyütüp oğluna sunuyor
Hatice_gzr2505 minikerdeminannesi eşim görevde şuan ve ben onlarda kalıyorum aramız normalde pek iyi değildir ama Temmuz sonu doğumum var eşim de ne zaman gelecek belli değil yine de iyi bakıyor aynı yerde evimiz ama yine de saolsun iyi bakıyor normalde hiç anlaşamayız yani hergün yüzyüzeyiz 🤦♀️ Normal şartlarda da kendisi hergün arar ben pek aramam
Mutluluk22 minikerdeminannesi onlar başka şehirde biz başla şehirdeyiz. Telefonla haftada 1-2 kez falan o da eşim yanımda olunca birlikte konuşuruz
Edabykl minikerdeminannesi 2 gunde bir ararım haftada bir kac kez gitmeye çalışırım bazi haftalar gidemem gorumcemin ogluna bakiyor evde olmuyor ama bi sıkıntımız yok cok şükür