Cagla2607 Kızlar 34+5 teyim bugun nst ye girdim çok fazla kasılmalarım çıktı doktorum açılman olabilir yarın gel alttan muayene edicem dedi açılma varsa durdurur mu daha önce yaşayan oldu mu böyle bir şey
Begumergun Cagla2607 büyük ihtimalle doğum başlatabilir bellide olmaz doktordan doktora değişir 36. Haftana girdiğin an doğum yapmanda hiç bi sorun yokmuş normal karşılanıyormuş
Nezii Cagla2607 Hayır doğumu başlatmaz, durdururlar bir süre kontrol altında tutup sonra çıkarırlar korkma.
Deletedmom_110 Cagla2607 Ben 33+5 bugün akşama kadar kasılmalar hiç durmadı adet sancısı gibi ağrı sürekli belimden vurdu ve de bebeğim aşırı hareketliydi hiç yerinde durmadı şu an da öyle normal mi acaba bunlar? Bilenler cevaplasın lütfen
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 canim seninle ayniydik ama benim öyle şikayetlerim yok egzersiz plates topuyla hareket filan yapiyormusun
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina Hayır yapmıyorum ama yürüyüş yapıyorum sık sık sizce yalancı sancılar mi ya da önemli bişey riske atmamam mi gerekiyor yarın gitsem mi diyorum
Aliyegunes Bnde 33haftadayim ama gunde 4 5mere karın sertlesmsi olması normal deglmi tek yafri belim agrio yan boslugum babacgma vruo ama bnm 30haftada beri öyle 32de nts gtmstim bse cikmamasti smdi 34haftada gdcem doktora korkmuyor dwglm açıkçası
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 bence yalanci sanci gibime geldi gercek sanci olsa canim sabit surelerde gelir ve 1 dakikaya yakin sürer ama icin rahat olsun diye bence yarin git nst ye baglasinlar orda net cikar yalanci veya gerçek sancin, squat yapabilirsin günde 30 kere çok rahatliyor insan
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina Bende öyle düşünüyorum en son iki hafta önce yine sancıyla gittim sancı çıkmadı doktorum normal herşey yolunda dedi çatına bakmaya gerek yok daha haftan erken zaten yalancı sancılar bunlar normal dedi yarın bir gideyim içim rahatlar en azından ya teşekkür ederim bu arada❤️🌺
Oguzhanberraselina Deletedmom_110 nedemek canim benim bende çok heyecanliyim ay sonunda çatı muanem var Doğum belli olucak ona göre bakalim hangimiz daha erken doğum yapcaz Allahin izniyle beklemedeyiz 😍🤗