Sdanrr Detaylı ultrason da cinsiyeti değişen oldu mu kızlar. Salı günü detaylıya giricem doktorum 2 kere kız dedi ama ben yine de nedense emin olamadım değişir mi ki ?
Brlgry Sdanrr o endişe bendede var bende salı günü gidicem neden bilmiyorum çok heycan panik var ya 🤦🏼♀️
Yasemindemirtas Benim 13. Haftamda 2 li test sonucumda kız dendi. 22. Haftamdayım. Detaylıda da kız dedi.
Yasemindemirtas Eflinisa benim ikili tarama testi yapılırken belli oldu canım doktor o zaman kız dedi degişmedi bidahada
Brlgry Sdanrr cinsiyet neysede Allah temiz sonuçlar nasip etsin ondan daha çok korkuyorum burada okuduklarımdan etkilendim herhalde ya anamoli falan çıkarsa diye 🤦🏼♀️
gdsida Gamze612 nasıl oluyor çıkıntıyı gösterdiler değil mi valla benim dr her gittiğimizde erkek diyor hatta sormuyorjm direk söylüyor şimdi bende merak ettim hanı size erkek derken bu pipişsi felan dediler mi acaba
Gamze612 papisinannesi wala anlamadilar canim.. surekli erkek dediler kiyafetler aldik, pipisini bile gosterdiler. Ama detaylida hersey degisti😕