duuyqquu Kızlar 19.haftamdayım dün farkettim göbek deliği çevresi kızarmış. Sıcak duştan çıkmış gibi sadece o bölgede var ama. Bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Bir sorun yoktur diye düşünüyorum ama danışmak istedim
Xxz duuyqquu bende bırak kizarikligi damarlar çıktı ve o kadar göbeğim ağrıyor ki anlatamam hareket etmek ölüm.gibi.
dilaseker duuyqquu evet hamilelikte sık görünüyormuş göbek fıtığı, eğer devam ederse kızarıklık kontrole gittiğinde dr a sor bi bakalım
duuyqquu dilaseker öyle yapayım zaten haftaya kontrol var. Benimli alerjide olabilir belki olan vardır dedim ama aksatmamak lazım tabiki
duuyqquu Xxz çok geçmiş olsunn benim karnım daha çok büyük alerji mi yoksa normal mi dedim ama attık doktora sorarım haftaya. Siz bir şey kullandınız mı geçmesi için
Xxz duuyqquu yok canım birşey kullanmadım senin direk göbek deliginde mi kizariklik benim kenarlarda damar olanda renk koyulasmasi ve ağrı da kenarında özellikle üst tarafı göbek deliğinin bir iki parmak üstü acayip ağrı yapıyor 🤦 geçmiş olsun size de