ozdem123 Sağlık ocağında kan verdim B12 vitaminim 180 çıkmış iğneye başlayalım dedi. Bende doktoruma sorup onlara dönmem gerektiğini söyledim.Başına böyle birşey gelen var mı arkadaşlar:(
Ozlemyeni ozdem123 ben b12 spreyi aldim igne kullanamadim walla canim yaniyo her hafta her hafta.sonra duzeldi
Glsh14 ozdem123 benimde düsüktu sinirin baya altindaydi.saglik ocagi kendi doktoruna danis dedi.doktorumda dynavitb12 dil alti hapini onerdi normale döndü
Pyrz_07 ozdem123 benim tahlil sonucuma göre kendi doktorum iğne başlattı haftada bi kere yaptırıyorum doğuma kadar yaptırmaya devam edicem
Ozlemyeni ozdem123 walla hatirlamiyorum ama o kadar dusuktu ki doktor sen farketmedin mi bu kadar dusuk oldgunu diye azarlamisti
Eminecak ozdem123 b12 bebek için çok önemli iki ay kan verdim yükselmeyince bende iğne kullandim. Biraz toparlandim şimdi aylık olanlara geçtim dogumdan sonra da vurunmaya devam edicem.
ozdem123 B12 değerim 180 çıkmıştı doktora gittim bugün hamilelerde bu değer normal dedi ilaç yada iğneye gerek yok sıkıntı yapma dedi doktor.