Devaaaa Kızlarrr. Gebelik şekeri olanlar acaba eti burçak yulafli yiyor musunuz. Klasik olan her markette satilanlardan. Hazır paketli gıdalardan ne yiyorsunuz
Hale8918 Devaaaa merhaba hiç birini yemiyorum. Hazır paketli sayılırsa ara öğünlerin bazılarında wasa bir dilim yiyorum çavdarlı sadece olanından peynir ile. Ama içinde şeker olan hiç bir paketli gıda olmaz dedi diyetisyenim
Sevdapl Devaaaa diyetisyenim çok sıkmana gerek yok dedi. Hafta da bir gün gofret de yiyebilirsin, bitter çikolata da yiyebilirsin dedi. Bir öğün yediyseniz diğer öğünler ayrı bir dikkat edin.
Zeynepppdyg Devaaaa paketli gıda yemiyorum ,yemenizi önermem 2-3 tane yiyip şekerinizi ölçerseniz çok az bir ürünle ne kdr yükseldiğini görürsünüz.çok fazla şeker glukoz yağ var karbonhidrat oranı çok yüksek
hunilimom Ormanmeyveli ben ölçüm yapmıyorum 😂 dahiliye de diyetisyen de yapma dedi diyet uygula bir hafta sonra gel dedi gitmedim evde bakıyorum arada açlık 85-95 arası çıkıyor tokluk da 110- sadece bir kez 120 ye çıktı onun da çok acıktım birden yiyince oldu
Betus32 Sevdapl sadece haftada bir mi 😥 bugün benim de tokluk şekerim yüksek çıktı diyetisyene yönlendircem dedi doktor. Ve ben ne yiycem diye düşünüp duruyorum 😥birden çok hızlı kilo aldık da
Hale8918 Devaaaa onlarda farklı katkı maddeleri olduğu için daha zararlı dedi diyetisyen. Haftada bir sadece 1-2 top dondurmaya izin var
Devaaaa Zeynepppdyg ara öğünlerde yemek istiyordum ama böyle söyleyince vazgeçtim. Ara öğünler zor olmuyor mu sizin icinde
Zeynepppdyg Devaaaa ben yoğurt üstüne bir küçük yerli muzun yarısını yada bir kaç çilek vs koyup tüketiyorum hem faydalı şeker almş oluyorum hemde yoğurtla tükettiğinzde kan şekeri ani yükselmiyor yoğurt yerine süt veya kefir dğeiştirblrsnz