fatma24--- Nst sancısız çıktı alttanmuayene oldum açılma varmış..herhan doğumolabilir dedi..bebeklerim daha küçükler korkuyorum..2430 Gr 2420 Gr dedi gekat 2 kilo ancalardır 😭😭
cennetahaa fatma24--- rabbime emanet olsunlar ne gelirse Allah’tan bende 33 haftalıkken ikizlerime doğum yaptım kızım 1400 oğlum 1800 doğdu çok şükür sağlıkları çok iyiydi küvezde kilo almalarını bekledik ve 2 yıl geçti aradan yine ikizlerime hamileyim 10 haftalık
Ozlem21e fatma24--- 35 haftada doğum yaptım biri 1300 diğeri 2300 Gr di ve hiç kuvez de kalmadık çok şükür. Hiç sıkma canını kiloları öyle çok düşük değil. Sağlıkları yerinde olsun da.
Halime90 fatma24--- hiç üzülmeyin kiloları kötü değil ki daha düşük olanlar var . Onlar bizden güçlüler ve siz iyi bakarsınz merak etmeyin 🌸🌸
Htc3866 fatma24--- benim kızım da iki kilo doğdu hiç evham yapma Allah cesaretini veriyor şimdi nasıl baktım besledim diye hayret ediyorum
fatma24--- Ozlem21e maşallah darısı bana inşaallah küveze girmezler..benim bebeklerin kilosu aynı çıkıyor hep..sizinkilerin farkı varmış bayağı..bende sağlıcakla kavuşuruminşaallah
Sdtsnl Bende 31 haftalık ikiz gebeyim. Bugün çok tuvaletim varmış gibi hissettim. Acaba suyum geliyor olabilir mi ? İlk gebeliğim tecrübesizim bir bilgim yok.
fatma24--- Sdtsnl benimde öyle makata ve vajina çokbaskı var..bende gittim açılma çıktı işte..aynı korku bendede var yatacağız bol bol ..güzelce büyüsünlerinşaallah
Hellili fatma24--- kilomolrak iyiler maşallah ultrason yanıltabilir ama bi bakarsınız daha fazla gelir kiloları yani önemli olan sağlıkları kilo alınır dert etmeyin sağlıklı olsunlar da küveze girseler de çok kalmazlar
Ozlem21e fatma24--- evet benim küçük olanın gelişimi durmuştu kilo almayı bıraktı ondn erken alinmisti. Ciğer geliştirici iğne filan vurulduğumdan çok şükür doğumda bı sıkıntı yaşamadık. İki gün kaldık hastanede çıktık. İnsalalh sende sağ salim alırsın kucağına 🥰
fatma24--- cennetahaa bu cihazlar keşke tam ölçü verse 🤣🤣🤣sağlıklı olsunlarda küveze girmesinlerinşaallah