2-anne Kızlar şok olduk bugün hamile olduğumu öğrendik 1 yaşında oğlum var aşırı hareketli ve yaramaz napıcam bilmiyorum kimsem yok neyse hayırlısı Allahtan. Benim asıl sormak istediğim bugün sağlık ocağında tahlil verdim doktor en son ne zaman adet oldun diye sordu ama ben hatırlamıyorum hiç önceki hamileliğimde her doktora kontrole gittiğimde en son adet tarihimi söylerdim ona göre bebeğin haftası hesaplanırdı şimdi ne yapıcam her doktora gitmem de soracak adet tarihimi
Reyhandemirbasaran 2-anne Allah yardimcin olsun canim. Ben de oğlum bir yasinda iken hamile kaldim. Cok zor oluyor. 6 bucuk aylik hamileyim suan. Biri karnimda biri kucağımda. Ama birlikte arkadas gibi büyüyecekler en guzel tarafi o. 🥰
ozlemshnnn 2-anne öncelikle hayırlı olsun. bende sizin gibi düşünmediğim bir anda hamile kaldım adet tarihimi hatırlamıyodum. 9. haftada doktora gittiğimde bebeğin ölçümlerine göre sat tarihini belirledi doktor. bundan sonra soruldugunda bu tarihi söylersin dedi siz de öyle yaparsınız sorun diil yani
Ays_cskn 2-anne selam canim benimde oyle oglum 1,5 yasinda bende 22 haftalik hamileyim,adet tarihimi bilmiyordum doktor ultrason olcumune gore duzenleme yapti ona gore hareket ediyoruz sende doktora bilmiyorum dersin olcumlere gore ayarlama yapar merak etme
Zehra666 Beta hcg değerine ultrasonda görüntüsüne göre hesaplarlar canım. Değerin karsısında kac haftalık gebelik de ne kadar çıkacağı yazıyor. Sağlıkla al kucağına
Reyhandemirbasaran 2-anne hayir emzirmiyorum. 9. Ayda emzirmeyi kesmistim benim saglik problemim olduğu icin.
[silindi] 2-anne öncelikle allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Hep merak ettigim bir sey var hazir sizi bulmusken sorayim; hamile kaldiginizda sütünüz kesildi mi? Hep 2.bebege hamile kalinirsa süt kesilir diyorlar
Kubra1120_onalan [silindi] Benimde 2. gebeliğim 14+3 Kızım 11 aylık bende emziriyorum. Hamile kaldıktan sonrada süt kesintisi yaşamadm.
[silindi] Kubra1120_onalan sutun tadi degisir hormonlar dolayisiyla bu yuzden de bebek tarafindan sevilmez diye okudum hep cok tuhaf geliyordu bu kesilme konusu tesekkur ederim🙏🏼🌸
Kubra1120_onalan [silindi] Rica ederim. Evet dediğiniz gibi bende çevremde öyle duyumlar aldım.Ama kişiden kişiye değişiyor sanırım🌺
Ays_cskn 2-anne tabi o kismida var ama surekli kucak isteyen bir cocuk aliskinim aslinda emzirmesemde ara ara kucağa alma durumu oluyor
Minnosumm89 2-anne sen yine iyisin ben 4 aylık bebeğim emmeyi kesince öğrendim bebeğim 7 bende 3 aylık hamileyim psikolojimde berbat ama Allah’ın Var bir bildiği inşallah hakkımızda hayırlısını versin
2-anne Minnosumm89 doğum yaptınız mı tam ikiz gibi oluyor sizinkiler😍 ilk bi kaç sene zorlanacaz ama ondan sonra rahat ederiz