Asadov_S Çoçuka zararı ne ultrasonun? şimdiye kadar kaş defa ultrasona gitdiniz ? Ben 24 haftalığım 3 defa girdim
Bellacaio Asadov_S ultrasonu ses dalgası ile çalışır. Bir zararı yok bir ışın yaymıyor radyasyon yok neden olsun ki? Ben 18. Haftamdayım 5 ten fazla girdim.
Asadov_S Bellacaio Benim kayınvalide öyle söyleyib sinirlermi bozuyor her işe bir burun sokması hatta kavga bile ediyor yok olmaz ultrason zarar
Aslnrbl Asadov_S benim kayinvalidemde laf arasında ultrason zararlı deyip duruyordu ama kayinvalidemizin bilecegi bir is degil bu maalesef doktorum ne zaman çağırırsa o zaman gittim 32 hafta olduk bugun ayda bir kontrollerime gittim doktorum bundan sonra iki haftada bir gozukmem.gerektigini soyledi yine doktoru dinliycem tabii
Bellacaio Asadov_S siz en iyisi kendiniz netten açın ya da youtube videosu bulun birçok doktor videosu var yazılar vat, kendisi okusun ya da izlesin. Yoksa bazı insanlara ne anlatsan boş.
YBusraS Ben sadece 1 ayda 8 9 kere girdim cinsiyeti göstermediği için inat ettik biraz normal muayeneler hariç ama çok şükür hiçbir sorun yok 😂26+4 haftalığım ultrason ses dalgası yaydığı için sıkıntı olmadığını biliyorum
Lavanta27 Asadov_S 20 haftalığım lekelenmem kanamalarım olduğu için ilk haftalarda . 9 kere gittim şidmiye kadar 22 haftasında detaylıya giderim 10 olacak zararlı değil doktor öyle söyledi 🤷🏻♀️
Deletedmom7373700 Asadov_S 15. Haftaya girdim. 8 kez gittim. Riskli gebelikte olduğu için sık çağırıyor doktor. Bir problem olsa eski olsa onu bile bile o kadar sık çağırmaz zaten doktorlar
TeoMom Asadov_S Ben 12 haftalığım 4 defa kendi doktoruma 1 defa da 2li için ayrıntılı ultrasona girdim yani 5 defa
mirage333 Asadov_S zararı olsa ultrasonla muayene edilmezdi diye düşünüyorum. 32 haftalıgım 19 20 kez falan muayene oldum.
Kb_plt Asadov_S İlk ay dört defa gittim sonraki aylarda bir yada iki defa kontrol edildim. Bayıldığım da kontrol oldu ekstra 15/20 olmuştur net şuan 31. Haftadayım.