Zuhalsareelif Kızlar ben 2 eylul son adet tarıhım ve her ayın 2si adet olmusumdur şaşmazdı şimdi 39+5im yumurtlama hesap edersek ben bu ayın 15indemi dogururum bebk kılosu 3300
AliSilan Zuhalsareelif ne zaman yumurtladigimizi bazen bilemiyoruz ki bazen ayın ortasi bazen adetten sonra 🤷
Zuhalsareelif beyzanuruzumcu8087 ıste mesela duzenlıyse eger adetın ekımın 5 ve 10 aradını dusunursek bu ayında 5 ve 10 gıbı bende tam anladıgım bu yanlıs anladıgımı dusunuyorum yumurtlamaya gore gunlerımız gecıyor dogumnıcın 42cı haftayı bulanlar vs yada belkıde dollenme adetden once oldunuzerıne goruldu bellıde olmuyor ıste valla benm gunum gectıgı ıcın soruyorum
Zuhalsareelif AliSilan evet ama gecen gebe okulunda doktor soledı banada hanı gecıuor ya 40 haftayı 41 haftayı buluyo bundanmıs
Zuhalsareelif Dark valla artık istesin yani benm gıbı anası var yanında😂 gecen gebe okulundakı kadın doktoru bana soledı yumurtlamada dollenmedekı hesaba gore gunu gelıyor bu gunu gecenşer ıcın
Dark Zuhalsareelif bilmiyorum benim hiç düzenli olması değişti ondan sonra birde şöyle bir durum var ona göre 42 ye kadar bekler 😁 daha var yani. Siz yürüyüş falan yapın