Bebekdelisi Sehrbnon12 maşallah süphanallah tebarekallah canım cok güzel görünüyor bu arada gerçekten ıkı tane oldu için belli yani🌸 tek olsa bıle bellı olmuyo
Sehrbnon12 Bebekdelisi ben hala cok az belli diyorum yani ne bilim neden daha buyuk degil vs diye endişeleniyorum
Bebekdelisi Sehrbnon12 canım bence gayet bellı masallah ben ılkte 5 ayı doldurdum hıc yoktu bırden arttı benımde belım cok agrıyor normal sanırım ctesi gidicem ben 2 doğum 2 kaybım var bole agrı olmamıstı
Sehrbnon12 Bebekdelisi yaa cok gecmiş olsun canım hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim insallah canım ya haftaya gidecem bende doktora insallah benimde hersey yolundadır
Bebekdelisi Sehrbnon12 ilaç vermedimi cnm ben çubuk kraker yerdım uyanır uyanmaz yada beyaz leblebı iyi bastırır dene bence cnm belkı bırı yarar sana
Sehrbnon12 Bebekdelisi ilaç fayda etmiyor canım ikizler diye cok fazla malesef artık bende ilac kullanmak istemiyorum çünkü zaten 3 tan vitamin demir ilacı vs kullanıyorum midem bulanıyor ilaçlardan yaa
Bebekdelisi Sehrbnon12 sende haklısın cnm ama dinlenme şansın oluyordur benım o yok ufak olunca geride
melekzehra Sehrbnon12 aynı sorun bnde de var şuan 27 haftalığım özellikle adım atarken falan doktora sordum rahim büyüdükçe baskı yapıyor dedi bnde enfeksiyon da çıktı 20. Haftamdan beri var
Sehrbnon12 melekzehra hım akıntın falan sarı renk mi nasıl anladın enfeksiyon oldugunu canım kaşıntı falan mı oluyor
melekzehra Sehrbnon12 aynn sarı akıntım vardı bazen de kaşıntım oluyordu idrar yaparken de yanmam oluyordu idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım biraz rahatladım
Sehrbnon12 melekzehra he yok ama bende bunların hic biri olmuyor büyük ihtimalle rahim genişlediği için agrıyor vajinam