Sehrbnon12 Kızlar 13 haftalık ikizlerime hamileyim ve ara ara da olsa vajinamda sızlanma zonklama gibi ağrı oluyor vajina kemiğinde üst kısım varya biliyorsunuz sizinde oluyormu neden oluyor bu bilginiz varmı
Umay255 Sehrbnon12 kuzum aynı dertten bugün gittim rahim genisliyo ondan olurmuş 🥰 için ferah olsun 12+1 benim de
TazeAnne06 Sehrbnon12 ben de ikiz annesiyim sanırım rahim genişlemesinden dolayı oluyor tam bilmiyorum ama bence tedirgin olmayın😊
Semrasular Sehrbnon12 bende yürümekte zorlanıyordum çatı ağrısı olmuştu sonra doktorum magnezyum eksikliği dedi ilaç yazdı fakat duş alırken dikkat ettim vajinamda şişlik vardı doktorumu aradım hemen resim çekip atmamı istedi vajinal varis oluşmuş şuanda inanılmaz canımı yakıyor ama çaresi yok maalesef. Doğumdan sonra geçer diyorlar.
Sehrbnon12 Hazal-karabulut1 yaaa ama ilac kullanıyorum canım bişey olurmu magnezyum eksikliği zararı olurmu bebeklerime
Sehrbnon12 Umay255 yaa içimi rahatlattın tesekkür ederim canım da seninde tam kemik kısımları agrıyor dimi
Umay255 Sehrbnon12 evet bugün den beli bittim resmen gittim yeni geldim bnde çok şükür bi sıkıntı yok 🥰
Sehrbnon12 Hazal-karabulut1 demir ilacı ve vitamin falan verdi doktorum suan onları kullanıyorum magnezyum ilacı ekstra mı veriliyor
Sehrbnon12 TazeAnne06 ya canım bilmiyorum sürekli uzanıyorum yani ama simdi birden agrı sızlama olunca bi teleşlandım noluyor diye biraz ovaladım iyi oldu
Sehrbnon12 Umay255 bende haftaya salı günü gidecem insallah güzel ilerliyorlardır korktum birden sızlayınca
TazeAnne06 Sehrbnon12 karnınızı soğuk tutmayın sıcak havalar ama terleyince karın hemen soğuyor belki kötü etkisi olur size
Hazal-karabulut1 Sehrbnon12 evet magnezyum ilacı belli sancılar batmalar yapıyor muhtemelen o yüzden agriniz oluyordur. Magnezyum ilacı kullanın hepsi geçer
Sblglr Sehrbnon12 bendd kullanıyorum bacak kramplarına falan ıyı gelıyo benım toplanıyodu yururken falan magnezyum verdıler
Hazal-karabulut1 Sehrbnon12 of sormayın suan 4 tane ilac içiyorum günde hamilemiyim hasta mi anlamadım 😒
Sehrbnon12 Hazal-karabulut1 bıktım vallahi bende bazı günler içmediğim oluyor artık kusuyorum vallahi büyükler bide nasıl içiyorum bilmiyorum
Sehrbnon12 TazeAnne06 canım soğuk tutmamaya calısıyor um aslında ama bilmem ki soğuktan falan mı u oldu agrı acaba