Nnanaa Sehrbnon12 ha işte ben de öyle kavun karpuz sulu şeyler ama en çok domates sinirim bozuluyo artık 😂
Biroglanannesiii Deletedmom83940 Hamile kalmadan önce tatlıdan nefret ederdim ağzıma sürmezdim çay kahve hepsi şekersiz kola bile tek tük içerdim oğlum beni tatlıya alıştırdı yine de dikkat etmeye çalışıyorum ama dondurma çikolata falan istiyorum valla 😂
Deletedmom83940 Biroglanannesiii dondurma bende yiyorum da oda içim yanıyor diye bide bi iç yanması başladı sanki hararetim var gibi hissediyorum hep
Bet7408 Deletedmom83940 tam aksi benimde tatlı hiç aramazdım hamilelikten önce şimdi ise deliriyorum tutamıyorum Nutella bir haftada bitiyor biliyorum sağlıksız ama yapamıyorum
Deletedmom83940 Biroglanannesiii evde bi dünya meyve var sabah akşam yesem kanamam yoğurt dondurma soğuk su 🤤
Biroglanannesiii Deletedmom83940 Dondurma çok yememeye çalış kilo aldırıyor arada ye bolca soğuk su iç haftan ileriyse dikkat et artık gebelik şekeri için vs azalt tatlıyı
Deletedmom83940 Biroglanannesiii 10+2 yim suyu çok içiyorum meyveden çıkacak şekerim diye korkuyorum valla
Biroglanannesiii Deletedmom83940 20 lerden sonra daha dikkatli ol canım her meyveden bir iki dilim şeklin de ye karpuz falan fazla yememeye çalış
Eleonora Deletedmom83940 bende öyleyim hatta bir tek tatli degil hamilelikten önce sevdigim yemeklerden bile igreniyorum😣
Deletedmom83940 Eleonora çok şükür öyle yemeklerden tiksinme iğrenme olmadı ama çok severek yediğim şeylerden biraz uzaklaştım
nnnaaz Bir tatlı bağımlısı olarak hamileliğin ilk 3 ayında aklıma bile gelmedi, çok turşu yedim. Sonra yavaş yavaş geçti. Anladığım kadarıyla ilk 3 ayında vücut ihtiyacı olanı istermiş
Deletedmom83940 nnnaaz regl dönemlerimde kendimi tanımamıyordum çikolata şelalesi olsa anca öyle rahatlardım şimdi de midemi bulandırıyor 😅
kuzucumoglum Deletedmom83940 bende aynıyım inan yaa hamileligimi bilmeden tatlı olsun canım isterdi yerdim şimdi ise hiç birşeyi ağzıma suresim yok şöyle gozden geciriyorum belki canım birşey isterde yerim diye ne gezeeeer aç kalmak daha iyi geliyor ☺️bebiş olduğu için zorla yiyorum
Deletedmom83940 kuzucumoglum bende kahvaltı yapmadan saatlerce geçiştiriyordum ama şimdi ne mümkün hemen midem bulanıyor 😂
kuzucumoglum Deletedmom83940 aynen öyle yaaa birkaç gün önce ne iyiydim diyordum anaaa diyen senmisin hatta sizdiniz degilmi sabah safra kusmasam hamile olduğumu bilmicem diye şuan tam olarak o haldeyim ☺️