DilekAkkayaYksel Kontrolumuz haftaya sorucam mutlaka ama neden bu kadar fazla hickiriyo sizce bu durumu yasayip sebebini soran var mi
mucizemizibekliyoruzz DilekAkkayaYksel canım içerde nefes almaya çalışıyor, solunum egzersizi yapıyor bebek. O arada amniyon sıvısını yutuyor. Hıçkırarak diyaframdan atıyor. Tamamen normal hatta iyi bir şey. Ciğerleri açılıyor
Nefesliva DilekAkkayaYksel 31+2 yim benımkide çok hıçkırıyor aynı şeyi düşünüyorm acaba bişeymi oluyor diye😊
DilekAkkayaYksel mucizemizibekliyoruzz ins iyi birseydir ben baya dusunuyorum cunku rahat bes dakika falan oluyo baslayinca canm
DilekAkkayaYksel CCloud kalp atışı gbi 2-3 saniye aralikli ama duzenli bes dakika falan suruyo tabi kalp atışından daha belirgin
mucizemizibekliyoruzz DilekAkkayaYksel ben anlamıyorum o zaman 30. Haftadayız hıçkırık falan anlamıyorum 😄😄
DilekAkkayaYksel Nefesliva evet ne kadar duysam okusamda bi yerlerde iyi die icim rahat etmiyo cok fazla oldugu icin hep bi acaba oluyo insan🙈
DilekAkkayaYksel mucizemizibekliyoruzz hickirdiginda hissediceksin canim belki kisa suruyodur ondan hissetmiyosundur benim cok uzuyo baslayinca ondan da hissetmemek elde degil😂
DilekAkkayaYksel mucizemizibekliyoruzz olabilir canim bende ilk etapta anlamamıştım sıklaşıp belirginlesince idrak etmeye basladim☺️