Herkese merhaba arkadaşlar 🤚🏼 Klasik bir Cümleyle söze başlamak istiyorum 😊 Çok şükür bana da nasip oldu doğum hikayemi paylaşmak🙏🏼🙏🏼1 Haziran 38+4 de planlı sezaryenle oğluşumu dünyaya getirdim gebeliğim boyunca çok şükür hiçbir sıkıntı terslik yaşamadım tarama testlerim detaylı ultrasonum şeker yüklemem herseyim normaldi sadece oğluşum hep 2 hafta öndeydi anası babası da balık etli insanlar olduğu için doktorumu hep normal demişti 😊 doğuma 2 3 gün kalana kadar hiç heyecan korku stres yaşamadım hep burada pozitif hikayeler okudum pozitif şeyler izledim kendimi o şekilde telkin ettim doğum sabahı geldi çattı 🙈 sabah kalktık annem eşim ben düştük yollara hastaneye girip yatış işlemlerimizi yaptırdıktan sonra odamıza yerleştik önce gelip damar yolumu açtılar arkasından başka bir hemşire gelip önlüğümü getirdi giydim sonra nstye bağladılar annem eşim doktorum hepsi beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki ben zaten sakinim öyle bir soğukkanlılık geldi ki o hastanede size tarif edemem bende çok şaşırmştm kendime doğuma girmeden önce son kez hemşire geldi direkt ona sondamı uyuşturduktan sonra takın lütfen dememle birlikte kadın gülerek sakin olun zaten öyle yapıcam diyerek güldü artık nasıl yükseldiysem kadına 😄 çünkü herşeyden çok en büyük korkum oydu neyse sonra geldiler beni almaya Sedyenin üzerinde kolumda serum o kapıdan girdim annem eşim bakakaldılar ama ağlamadık hep iyi düşündük ve hep şöyle dedim kendime korksanda ağlasanda bu çocuk bir şekilde içeriden çıkacak sonra beni doğum masasına aldılar içeride 14 kişi vardı görünce noluyoruz dedim içimden anestezist gelip iğnemi yaptı inanın burda söylendiği gibi kendinizi kasmazsanız asla acı sızı hissetmezsiniz hemen ayaklardan uyuşmaya başladı yatırdılar beni sondamı taktılar ama tabiki asla hissetmedim kızlar gram hissetmedim sakın korkmayın sonra doktorum geldi beni hazırladılar vs eşim geldi başucuma oturdu elimden tuttu oğluşumuzun gelişini beklemeye başladık başımdaki anestezi hemşiresine başladılar mı derken doktorum hazır mısın dedi 5 saniye sonra oğlumu gördüm çıkarken azıcık göğüs altından bastırıyorlar ama acı yok sadece baskı o da 2 3 saniye sürüyor sonraaaaa ah o ses o ten gördüm ve o masada ben yeniden doğdum kızlar hüngür hüngür ağlamaya başladım böyle bişey yok bu hayatta böyle bir mutluluk heyecan asla benzeri yok 😍 çocuk çıktıktan sonra mide bulantım oldu söyledim iğne yaptılar ve inanın anında geçti sonra oğluşumu temizlediler bana getirdiler yanağıma koydular ve ben başladım yine ağlamaya öpmeye sıcacıktı teni mis gibiydi kokusu tekrar temizleyip kontrolleri için oğluşumu götürdüler dikim işlerine başladılar o arada eşim de çıktı dışarı bende 15 20 dk. Sonra odaya çıktım zaten doğum anındaki ekip hepsi benim yaşlarımda genç insan olduğu için gırgır şamata geçti o yüzden sakinleştirici vs hiçbir iğne yapmalarına gerek kalmadı çıkınca tek sıkıntım azıcık üşüdüm odama geçtiğimde kalabalık bir heyet beni bekliyordu 😍 onları görünce de herşeyi unuttum 15 20 dk sonra da oğlumu getirdiler hemen sarıldık öpüştük koklaştık hemşireler geldi karnıma masaj yaptılar onu da hissetmedim uyuşuktum o yüzden şanslıydm antibiyotik serum ağrı kesici serum derken ağrıları inanın çok hafif geçiriyorsunuz uyuşukluğunz geçmeye başladıkça ağrılar da geliyo ama asla inanın asla sizi öldürecek allahım çok kötüyüm nolur al bu ağrıyı benden diyecek bir ağrı değil 2 3 saat sonra ilk yürüyüş için geldiler ne çabuk dedim başlayalım artık deyip kaldırdılar beni ya Burda o kadar çok insan öldüm bittim mahvoldum ilk kalkış beni öldürüyodu diyen vardı ki ne kadar kötü olabilir ki deyip kalktım ayağa tabiki dimdik yürüyemezsinz belki ama çok rahat adımlar atılıyo sondayı çıkardılar inanın o da asla korkulacak bişey değilmiş hissetmedim bile benim diğer ikinci korkumda tuvalete oturup kalkma korkusuydu ama acı sızı yine yoktu rahat oturup kalktım şükür🙏🏼 İlk gece hafif ağrılarınız oluyor elbet ama yürüyün kızlar nolur yürüyün yürüdükçe ağrım sızım kalmadı evladımla rahatça ilgilendim ertesi gün doktorum geldi dikiş yerime pansuman yaptı su geçirmez bant taktı yürüdükçe gazımı çıkardım hastaneden çıkmadan öncede afedersiniZ büyük abdeste çıktım rahatça depend alın kızlar gerçekten harika ötesi bişey yatıp kalkarken yatağa biraz zorlanıyorsunuz ama o da dikiş yerlerime bişey olmasın korkusuyla kendimizi kastığımız için oluyo bence 😊 2 gecenin sonunda oğlum kucağımda normal bir şekilde yürüyerek hastaneden çıktım düşünün benim parmağım kesilse 10 gün oraya su değdirmem canım o derece tatlıdır çok şükür benim hikayem böyle Ben Allah’ın izniyle evladıma kavuştum kavuşmayı bekleyen annelerim sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏼😍