Mervedgnkl Kızlar aranızda Bursa’da yıldırım doruk Hastanesi’ne giden varmı veya orda onerebileceginiz doktor
Beyzaserin Mervedgnkl ben esentepeye neşe kaplan karakaşa gidiyorum mükemmel ötesi bir doktor tavsiye ederim sanada canım ama yıldırım doruk dersen ilk gebeliğimde hayat hastanesine gidiyorduk düşük riskim vardı ordan hiç memnun kalmadım acilde bir gün kemal beyle denk gelmiştik oda aşırı ilgili bir doktordu değerlendirebilirsin
EryaCa Mervedgnkl Merhaba ikinci kez normal doğumumu yapan embiye Yılmaz ı gözüm kapalı tavsiye ederim
EryaCa Mervedgnkl Yuldırım dorukta gerçekleşti iki doğumumda ben tecrübe edindiğim için tavsiye ediyorum şahane iki doğum yaşadım doktor çok önemli
Mervedgnkl Benim doktorum başkaydi ama başka şehire gitti yarıda kaldık o yüzden şuan 6.aydayiz dorukta elif Şahin’e başladım ama çok ilgilenmedi gibi ilk kontrolde yani hiç bişey sormadı sadece baktı geçti ilgisizdi
Sirkelimon Mervedgnkl ben de ilk Elif Şahin’e gittim gün memnun kalmadım çok mutsuz ayrıldım sonda Tuğberk bey bir gün nöbetçiydi ona denk geldim Ocak ayından beri o takip ediyor çok memnunum
Beyzossb Beyzaserin benim de doktorum Neşe Kaplan Karakaş🤍 çok çok memnunum canım doktorum daha soru sormadan herşeyi detaylıca anlatıyor, Güler yüzle karşılıyor her defasında 🙏 ultrasona başlarken de her zaman besmele ile başlar 🤩
Beyzaserin Beyzossb evet gerçekten besmele ile başlaması benimde eşiminde çok hoşuna gitti ilk defa böyle besmele ile başlayan bir doktor görmüştük☺️