Zeynonun_annesi Merhaba kızlar.. doğumdan önceki dip bucak temizliye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ( ve ya başladınız) ?? Yani kaç haftalıkken başlamak gerekiyor sizce?
Brnaebu Zeynonun_annesi canım iyice agirlasmadan başla 30lu haftalar iyidir kendini yormadan yavaş yavaş birgün bir yer birgün bir yer şeklinde yaptım ben.hos camları ustine 3kez sildim şuan 34teyim daha da silmem valla 😆😆😆
mom1111 Zeynonun_annesi 37 de yaptım canım zaten bir kere dip köşe yapılınca o temizliği korumak için hergün temizliyorum kolay oluyor
Zeynonun_annesi Harleyqueen Ay MaşaAllah.. Az kaldı doğuma Sağlıkla kucağınıza alın İn Şəə Allah.. 🤲🥰 Bir günemi yapıp bitirdiniz? 🙄 yardımınız varmıydı da 1 güne bitirdiniz?
nrsen Ben 34 teym geçen 2 hafta ytak odası baza altı bebegin odasını yaptık bitti. Bugün mutfagı bitirdim. Camlar perdelerde 36. Haftada yapcam canım.
Zeynonun_annesi Brnaebu 32yi tamamladım bugün.. o zaman yavaş yavaş başlasam iyi olur..🤭 camlar evet bi yağmur yağsa, rüzgar olsa benim camlar fena batıyor.. 🤦♀️
Nurcantas65 27 haftadayim daha çok var doğuma ama dip köşe sildim,2 günde birde tekrar siliyorum ama yüksek ihtimal tasincaz evden İnşaaAllah bakalım 34 hafta olmadan hallederiz ☺️
Gulus_02 Zeynonun_annesi inşallah canım Rabb’im herkese kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲