Ervaannesi Bir çekmece dolusu ilaç var elimde şuan. 3 tane demir ilacı değiştirdim yarım yarım kaldı. Magnezyum, balık yağı, folik asit hepsi duruyor. Teyzem diğer teyzeme vermişti eş zamanlı hamile kalınca. Benimkiler çöpe gidecek galiba 😅 Sizler ne yaptınız?
iremss Ervaannesi folik asit hariç diğerlerinş emzirirken de kullanabilirsnz sizin depolarınz için özellikel demir ilacı
Derya Ervaannesi Sakın çöpe atmayın çocuğunuzu aşı götürdünüz de aile hekiminize götürün onlar ihtiyacı olanlara ve durumu olmayanlara veriyor😍
Seda5892 Ervaannesi oğlumda kalan ilaçlardan iğneleri burda ihtiyacı olan birine göndermiştim diğerlerini de sağlık ocağına bırakmıştım
KubraMyvz Ben sürekli aynı eczaneden alışveriş yaptığım için benim de eşimin de yarım olan ilaçları eczacı ile konuştum durumu olmayan birileri olursa bunları verirmisiniz diye kabul etti sağolsun verdim ilaçları 🙂
Ervaannesi KubraMyvz ne güzel yapmışsınız ihtiyacı olana vermek en iyisi. Bir sürü para döküyor insanlar
Hazal-karabulut1 Sürekli alış veriş yaptığım eczaneye veriyorum bende onlu kapsül ve ya daha fazla kalmışsa 4-5 tane kalmışsa çöpe atıyorum.