Pnrsnl Sevgiiss Keçiören özelde 500 TL ye yaptırdım bı kaç yer daha sormuştum 600-850 civarında demişlerdi
Sevdapl Sevgiiss ben Sinan tan a 600 e yaptırdım nisan da. Renkli fotoğraflar ile CD veriyor. 45-50 dk sürüyor.
Emelikon Emelikon Sevgiiss Çankaya da profesör muayenehanesi falan çok güzel ilgili cinnah tarafında adını yazıp araştırabilirsin ❤️
Aysegl Dç. Dr. Ali İpek. Çok iyi aydınlatıyo 40 dk bakıyo, ayrıntılı rapor, cd ve foto veriyo☺️İlk çocuğumda da ona gitmiştim. İnstagrama yazın bulursunuz🙋🏻♀️🌸
06melikegizem Aysegl benm tosba önünü dönmediği için 3 saat sürdü dondurma tatlı çikolata neler neler yedim ama dönmedi
-izgi-9 Sevgiiss Ben çok memnun kaldım. 12. Haftada detaylı ultrason amaçlı gittim. İkili tarama yaptırmadım direkt fetal dna testi yaptırdım aynı gün. Metin hoca çok ilgili ve bilgili bir doktor bence. 1,5 saat kadar detaylı inceledi. Kan tahlillerimi açıkca değerlendirdi. Ultrasonda bebeğin pozisyonu müsait oluncaya kadar inceledi her şeyi tane tane açıkladı. Kesinlikle tavsiye ederim.
-izgi-9 pnrmrt Merhaba ben 12. Hafta detaylıya gittim. Nakit ödemede 650₺ verdim. 3 haziran 2022. Belki 20. Hafta asıl detaylı ultrason haftasında ücretlendirme farklıdır onu tam olarak bilemiyorum. 20. Haftamda tekrar gidicem kendisine.