Esilam42 EmineDefneGokce yarın gidicem inşallah içim kıpır kıpır niye bilmiyorum 🥺 heyecan korku endişe hepsi bir arada 🤗
Mega Esilam42 evet kuzum ister istemez oluyor o vesvese kuluz sonuçta bol bol dua et Rabbim en güzelini nasip eder
TugceArslan Esilam42 Şuan ikinci hamileliğimi yaşıyorum. 5. Ayıma kadar hiç hamile gibi değildim. Zamanla geliyor belirtiler😁
mimar_anne Haftama girdim bende başından beri ne bulantı ne kusma hiçbir şey yaşamadım cidden ultrasona gidip görmesem hamile değilim dicem o derece rahatım çok şükür insan korkuyor ister istemez bende çok evhamlıyım haftada bir gidip görüyorum bir bahane bulup Allah’a emanetler inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏼💕
Esilam42 mimar_anne aynen bende öyleyim çok şükür bugün bende gittim gördüm elhamdülillah çok şükür herşey iyiydi 🤲🤲🥰 Rabb’im kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağ Salim,🥰🤲🤗🤗
Bora5832 Esilam42 6.haftaya kadar asla hamile olduğumu anlamadım sonrasında da hiç kusmadim ve bir yerim agrimadi karnım çıkmasa hiç farkında bile değildim hamile oldugumun