ZynpKara 13 haftalık gebelik karında hareket ettiğinde el ile anlaşılırmı hemen hissetmek istiyorum bu duyguyu
Aytengedk ZynpKara ben 15 haftadayken karnimda döndüğünü fln hissetmiştim şuan 17 haftaligim yavaş yavaş elimle hissedebiliyorum 13 hafta erken biraz 2 3 haftaya daha kesin elinle hissedebilirsin
Sehrbnon12 ZynpKara canım 14 haftaya girdim ikizlerimle ve valla ben elimi koyunca nabzını hissediyorum yan dönünce karnımın titrediğini hıssediyorum doktorum o nabız dedi
Merve201119 ZynpKara 13 hafta biraz erken ultrasonda çok hareketli olduğunu görebilirsin ama hissetmen için erken daha
Sarahh ZynpKara ilk gebelikse en erken 15,16 haftalarda hissedebilirsiniz oda zayıfsanın yani karın yağları fazla olunca 20 hafta sonralar hissediliyor
Ebrukrca Ben de 17. Haftada hissettimmm, genellikle 16. Haftadan sonra hissediliyorr ama herkes de aynı olmuyor tabiiki :))
Ozge ZynpKara ben 18+4te hissettim. 22 - 23.haftalara kadar hissetmeyen de var. Ama 13.hafta hissetmek için erken.
edaliannee 13 erken bende 18 de hissettim ama 22 den sonra net hissediyosun 38 den bildiriyorum zehir oluyor geceler 😂
Aslnrbl ZynpKara bebekten ve anneden anneye degisiyor sanirim canim benim ilk gebelik 21.haftada bi kıpırtı hissetmeye basladim 26dan sonra belli bi sekilde bebek haraketleri seklinde devam etti
derinnguney ZynpKara Bende hemen hemen aynı zamanlar doktoruma sormuştum bu soruyu heyecanla, bana gazdır o daha erken demişti 😂😂😂 nitekim 20. haftalarda başladı.
Gamzelinko ZynpKara 13 haftada hafif seyrimeler hissedebilirsin. Seyrimeler daha erken haftalarda oluyorsa bebegin erkektir diye de bi söz var bence dogru benimki erkekmis 8. Haftadan sonra seyrimelerim başlamısti