Birminikcivciv Kızlar kliniğe takipliyim özeller çokkk pahalıııı devlete de sevk gerekk bana bakarlar mı ?
Buketyusra Birminikcivciv ben Söke’deyim ayrı bölüm olarak gözükmüyor ama sitelerinde doktor var belki kadın hastalıkları randevu oluşturuyor önce oraya gidin Aydın’da yoksa İzmir’de var çünkü bana doktor öyle söylemişti
Suheda09 Birminikcivciv üniversitede perinotoloji uzmanı var cnm fedi Ercan adı sadece cuma saat 1de randevusi açılıyo ücretli benim bildiğim
Birminikcivciv Buketyusra sökede var mı? Siz muayene oldunuz mu bende sürekli Söke’ye gidip geliyorum da
Buketyusra Birminikcivciv Söke’de yok canım ayrıntılı için bile ya aydın ya İzmir diyorlar sen üniversiteye git bence bak arkadaşta var demiş ücretleri dışarıya göre daha uygun oluyor
NeseA Canım ben sökede oturuyorum. Doktor beni sevk etti 19 haftaliktim o zaman aydın kadın doğuma gittim. Haftan küçük Haftaya randevu al gel dedi
NeseA Birminikcivciv Aydın kadın doğum çocuk hastalıkları hadtanesi:) ben şimdi 37 haftaligim randevu alıp gitmedim ben. Taramaları yapmadığım için beni ayrıntıya gönderdi bende gitmedim
Dammy Üniversitede Fedi bey var perinatolog. Yalnızca riskli gebe takibi yapıyor. Sevk ile daha kolay randevu alabilirsiniz. Randevu bulmak oldukça zor .