rabiairem Ilaydaozkan8 yaaa hadi hayırlısı olsun canım benim 😍 çok teşekkür ederim bende tınaztepeye gidicem inşallah
Dygdyg35 Eğer Aliağa ve yakınlarındaysanız gözü kapalı Nagehan ikiz i öneririm kendi doktorum muayenehanesi var ve çok Güler yüzlü işinde iyi bir doktor. ❤️
Hafsa13 Beyza_18 canim Merve hanıma gidiyorum memnunum doktorumdan hastanede gözlemlediğim kadarıyla gayet temiz
Gozi glshaydmr Canım doktorum 🥰 15 gün önce doğum yaptım çok güzel bir süreç geçirdik kendisiyle güleryüzü sabrı bilgisi muhteşem bi insan
Su4835 Gozi kısmetse ben de can hastanesinde doğum düşünüyorum ücret hakkında bilgilendirir misiniz rica etsem .hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻
glshaydmr Gozi hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah bebeginizi benimde ağustos başında kısmetse:) Şebnem Hanim mükemmel bir insan :)
Ezoo35 Çankaya özel tıp merkezi calibe hanımdayım. Çok tatlı bir doktor. Doğumhane karataşta ama maalesef 5.900 olan doğum 8 bine çıktı. Muayene 160tı 205 oldu bilmiyorum bu sralar hastane arayışındayım
Beyza_18 Ezoo35 kaçıncı haftadasın doğum ücreti sekiz bin muayene 305 TL oldu Karataş da ve bugün nst ye girdim 200 aldılar şok oldum
Ezoo35 Beyza_18 yuh yaa ben karataşa gitmedim oranın o zaman 235 ti muayenesi Çankaya tıp 160 tı bende Çankaya’ya gidiyim zaten doğum karataşta dedim şansıma zam oldu 31+3teyim
Ezoo35 Beyza_18 dediğim gibi Çankaya da dogumhane yok Çankaya tıpla Karataş hastanesi ortak firma. Çankaya ufak hastane doğumhane de Karataş da 8 bin TL oldu