Raziyetes Selam hanımlar bizim göbek bağımız düştü ama göbeğinden yeşil bir akıntı gibi birşey gördüm sana acaba enfeksiyon mu kaptı ki diye düşünmeden edemiyorum nasıl geçer bu başına gelen var mı 😢
Bebekdelisi Raziyetes doktorla konuşun ama elinizdeki gobek bakımı var ya onu kullanmaya devam ettirecek bizimde oldu devam et dedi once gormesı lazım ama canlı olarak gobegı
hunilimom Raziyetes kaçıncı gün düştü benim kızımın 9. Gün düştü ama yine de tam kapanmamış koku akıntısı vardı yaktirdik iki sefer geçti eczaneden bebek göbek bakım seti çıkıyor etrafıni doktor önerirse onu kullan canım
Mommynurse Raziyetes akıntıyı takip edin . Kaynatılmış soğutulmuş suyla silin bir kaç kez koku ya da sürekli akıntı olursa doktora götürün
Cansugamze_ Tam kapanmamış da olabilir çocuk doktoruna götürün yaksınlar enfeksiyonda olabilir mutlaka götürün şimdilik oraya gazlı bez koyun
Raziyetes hunilimom nasıl yakıyorlar 😞 ondan korkuyorum bende çok mu ağlıyor bebek dayanamıyorum ben acı çekmesine ağlamasına
hunilimom Raziyetes yok kız hiç hissetmiyor yakma dediğimiz bir.cubuk var onun üzerine siyha bı şey döküyor göbeğine sürüyor ağlama felan bişe yok acı yok