Istnbllu45 36 haftaya geldim doğumum yakın şimdiye kadar hep devlet hastanesi takipliydim simdi doğumumu özelde yapmak istiyorum ama fiyatlar uçmuş durumda 5 binden aşağı fiyat veren yok sizin iyi ne uygun fiyatlı bildiğimiz bir hastane varmı acaba
Munure Istnbllu45 bende Pendik’te oturuyorum daha en basindayim 7+3 bende tavsiyelere bakım de yararlanayim 😍😍😍❤️❤️🌼🌼
Istnbllu45 Kifayett hangi doktor gidiyorsunuz acaba bende şifa hastanesine gittim sözde uygun ama doktor ilgilenmedi bile benimle
Kifayett Istnbllu45 Esra Nur tola hanımefendiye gidiyorum çokta memnunum ama mine hanımı da çok methediyorlar benim gittiğim doçent olduğu için 250 TL muayenesi diğer doktorlar 225 :)
Istnbllu45 Ayliz_123 orayı da düşündüm ama birkaç kez rahatsızlandım marmara egitim araştırmaya gittim çok perişan oldum ondan sonra devlet hastanelerine çok sıcak bakmadım açıkçası
Ayliz_123 Istnbllu45 orayla arasında dağlar kadar fark var ben çamçeşmeden gidiyorum Marmara daha yakın ama orayı tercih etmiyorum 2. Doğumum yine orda yapıcam geçen nst bağladılar karşıma TV açtı sıkılmayım diye
Istnbllu45 TeoMom oraylada görüştüm ama orası bize biraz uzak düşüyor arabamız yok gece sanci vs olursa sıkıntı çekmeyelim diye eşim istemedi