Habibe82 Omersmom88 gunde bir fincan tuketblrsn yalniz abartmamak sartiyla cay kahve kola canınız cekiyorsa gunde bir bardak icebilirsnz
Misra- Valla canım sürekli içmek bence zararlı ama çok canım çektiğinde ben içiyorum bı zararini görmedim 🤗
Kbr Omersmom88 ben ilk gebeliğimde de şimdi de canım istedikçe günde 1 kere tüketiyorum hazır paketlerden değilde kendim sütle karısıtıdıpnyaoıyprum
Askiletotomsu Kbr nescfaeyi de kendin yapmiyosun sonuçta Sütü senden olabilir ama Nescafe kısmı niye nescafe
Sirkelimon Omersmom88 günde bi tane içiyorum ben yarısını süt yarısını su olarak ayarlıyorum doktorum da izin verdi zaten iç gitsib
Semaan Omersmom88 ben her akşam içiyorum🤣🤣 doktoruma sordum ikisi bi atada içiyorm diye bi bardak içsen baey olmaz dedi bana
Esmaonur Omersmom88 hamileyken hemen hemen her gün içmiştim son ayımda. Doğum yaptım bir sıkıntı olmadı
Kbr Askiletotomsu siz benım yorumumu niye irdeleme gereksinimi duydunuz pek anlayamadım 2si1 arada 3ü1 aradalarda daha cok katkı maddesi var doktorum onları kullanma demişti diğer türlü günlük kullandım granul kahve veya filtre kahve katkı maddesiz ürünler bilginize 😇
tupbebekannesi123 Omersmom88 iç canım ben de içiyorum 2-3 günde bir onun yerine filtre kahve sütle yap daha iyi
Omersmom88 tupbebekannesi123 çok kahveye bağlı biri deglm ama onu istedi canım çok nadir içiyorum normalde