Belissimo Gün gün buraya bu duyguları yazacağım günü saydım.. ve günler bitti evimizdeyiz.. hikayemiz 10 eylül de 09:00 planlı spinal sezeryan ile başladı. Önceki gece sabaha kadar uyuyamadık sabah kalktım duşumu aldım saçlarımı düzleştirdim hafif yüsüme renk verdim makyajla üzerimi giydim valizimizi çantamızı eşyalarımızı aldık, annemler ve kayınvalidemler hastane kapısında buluştuk, herkes hem heycanlı hem endişeliydi bir sessizlik vardı. Bense artık hissetmiyor gibiydim. Odamıza yatış yaptık başladık süslemelere. Sonra dr hemşire herkes gelip gitmeye başladı tahliller kanlar imzalar derken. Üzerimi giydim ve yatagımda beklemeye başladım. Sonra hemşire almaya geldiğinde o an herkes kopmuştu ağlayanlar öpenler susanlar..eşimse yanımda sessiz sessiz yürüyordu beraber girecektik ama suskunduk. Ve ameliyathaneye girdik. Önce beni hazırladılar. İğnem yapıldı. Asla korkmayın kolunuzdan kan aldırır gibiydi. Eşim girdi. Ve birbirimize bakmaya başladık sanki biz biz değildik değişiktik. Sonra kafamı kaldırdığımda saçlı bir kızla gözgözd geldim 😊 evet meleğimdi o. İnanamıyorum bitmişti o bizimdi eşim ağlıyor bense onu sakinleştiriyordum😊 sonra odamıza alındık. Spinal sezeryandandan korkmayın herşey güzel gelişti şimdi 5 günlük olduk ağrım sızım hiç yok sadece ani hareket yok yavaş davranıyorum. Kanamam çok çok az. Karnım ne çok ne az. Sütüm hastanede hiç gelmedi 2 gece kaldık. Çok ğzüldüm bebeğim aç kalıyor diye. Eşimle adete ağladık doyuramıyorum yapamıyorum diye. Ama 3 gün evimize geldik ve sütğm hafif hafif geldi. Alışana kadar göğsüm gerginleşti süt dondu bebek ememedi göğüs uçlarım koptu kopacak oldu ağladım çaresiz kaldım annem hep yardımcımdı.. şimdi 5. Gün. Sütğm gün boyu yetiyor bazen sağarak bazen emzirerek veriyorum. Ama geceleri 2 kere mama takviye ediyoruz. Çok zor süreç ama bir kokusu var ki tüm hayatım tüm bedenim benliğim değişti.... uzun oldu ama kusura bakmayın.. herkese hayırlı doğumlar dilerim
Haticeyldrm25 Belissimo bu postları her okuduğumda gözlerim doluyor bazılarında hüngür hüngür ağlıyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Umarım bir gün bana da kısmet olur hamile kalmak 🙏🏻 Sizler gibi böyle heyecanlı heyecanlı yazmak isterim 😍
Eymenikoo Belissimo Nerdeyse ağlıcaktım okurken..3 ayımız kaldı inşallah bizde yavrumuzu böyle kucağımıza alıp burada hikayemizi anlatabiliriz 💕
DilaraIrenGle Belissimo salı günü bende spinal olacağım . Nasıl öyle anlamadan gelişti herşey çok heyecanlıyım basıl olacak diye o kadar hızlı bitiyor mu 🙈