aslansmommm zeynepuzunn sol veya sağa yatıyorum benim bebeğim sağda durdugu için sağa yatınca bazen tekmeliyor sıklıkla sola yatıyorum ama baktım tekme yok yatıyorum sağa kulagım kolum mahvoluyo çünkü tek taraflı yatınca 🤣
Busssx zeynepuzunn Sola yatıp her şekil kalktığım oluyor sağ düz utanmasam yüz üstü bile yatıcam galiba 😂😂
Hlycngz zeynepuzunn sola yatıyorum mecburen en doğrusu oymuş bebek için ve biizm için ama sol tarafım iptal😅saga yatamıyorum rahatsz oluyrm bebek sagda hep
Habibe82 zeynepuzunn sol diye yatym sozde uyaninca sırt üstü oluyorum cok korkym bisey olur diye farkina varmadan oluyor😥
zeynepuzunn Habibe82 Vallahi bende de aynisi sol tarafima yatiyorum kolum agriyor uyaninca sirt üstü uyaniyorum
Annesininportakali53 zeynepuzunn sola yapılması lazımmış ama normalde de ben soluma yatmayı seviyorum 😁
tarcinnnn zeynepuzunn bazen sağ bazen sol eğer yastıklarla ayarlayabilirsem hafif yüzüstü 😂 ortaya karışık yani
can9129 zeynepuzunn sola yatmak gerekiyormuş ama ben sadece sırt üstü yatabiliyorum bebeğe ne gibi Bi zararı olur hiç bilmiyorum
Naz0123 zeynepuzunn Yüzüstü yatıyorum hala 😁 hafif çapraz yastık koyuyorum öyle rahat uyuyorum 24 haftaligiz.
Hilay34 zeynepuzunn yatamıyoruz 😂 Sola yatıyorum dürtüyor, sağa dönüyorum dürtüyor, sabaha kadar döne döne… 😬