Haticemustafa DuyguGkgz evet cnm.bendede var kaburgamin altina ayaginj sokuyor resmen bazen nefesimj kesiyor oturmama ixin vermiyor resmen ya 😐
DuyguGkgz Haticemustafa Aynen öyle çok zor gerçekten bu günümüze şükür ama bazen dayanamayacak noktaya geliyorum dediğin gibi asla oturamıyorum
DuyguGkgz gonulcelen olabilir ama mideme rahatsızlık vermiyor sanırım pozisyondan ama gerçekten günlük hayatımı etkilemeye başladı artık benim
Haticemustafa RRR bide damar atiyor cnm oda kalp atisi gibi görünüyor Ve 1 kac dakika suren hickiriklari oluyor oda kalp atisi gibi ritmik ritmik oluyor bendede ayni oluyor 🙈🙈🤗
Haticemustafa AlyaEla bende sanki tarihini beklemicekde daha erken gelicekmis hibi hissediyorjm ama hayirlisi artk zamaninda saglikla gelsin insllah 🤗🤗🙈
DuyguGkgz Deniz2961 Sen bence işini şansa bırakma ben de senin gibi çok rahat ilerliyordum ama kasılmalar incelemeler falan olunca doktordan dönüşte idrak alışverişimi yapıp çantamı hazırladım 😂 tabiki daha eksikler koyulacaklar var ama acil bi durumda ilimi görücek bi çantam var rahatım o yüzden😂
Hamismelek Haticemustafa hahah aynen öyle canim ben zaten simdide tuvalete git gel sıkıldım bi 10 dakika tuvallatte dinleniyom😂😂
Haticemustafa DuyguGkgz iste oyle zamanlarda binan onxe dogursam ya diyorum sonra saglikla gelsin zamaninda gelsin diyorum karisik duygular 😑😑
DuyguGkgz Deniz2961 Aynen sen bi acil durum çantası hazırla sonra yavaş yavaş yine ekleyip çıkarma yaparsın 😃
Elcnerdgn 36haftalığız herşeyimiz hazır valizimiz falan geleceği günü bekliyoruz artık ☺️ 2hafta sonra sezeryan icin gün vericek doktorum. Penguen gibi yürüyorum hemen yoruluyorum fazla ayakta durursam bel ağrım ve bacak ağrım oluyor bide ayaklarım sisiyor arada. Öyle cok abartacak şekilde ağrım olmadı şükür. Ben sadece idrar torbasına baskı cok hissediyorum sanki bi anda tutamayıp altıma yapacakmışım gibi yada sanki bi an da su bosalacakmış gibi bir his oluyor doktora sordum bu tamamen idrar torbasına baskı yaptığı icin olur dedi bebek ağırlastıkca şimdilik bu kadar ☺️☺️
Haticemustafa Elcnerdgn o bendede oluyor cnm lavaboya cikiyorum 1 2 saat sonra bir daha gidiyim sanki o gun hic cikmamis gibi hissediyorum bazen kostur kostur gidiyorum vc ye
Elcnerdgn AA bide sabah kargalarla beraber uyanıyorum uyutmuyor tekmelerden bir daha da uyku girmiyor gözüme sabahın köründe ayaktayım sabah uyumayı özledim bu gidisle daha cok özlicez gibi yakında bebek doğunca tamamen hayal gibi birsey zombi gibi olmaya az kaldı 😂 bide kursağım kaynıyor benim fokur fokur resmen
deletedmom503 Şu an sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki bisey çikacakmis gibi rahimde bir tuhafim bugun biraz fazla yürüdüm artik ondan mi bilemicem ama 11 haftadan beri agrilarim artti hayirlisi olsun insallah sag salim dogsun hepimizin bebisleri bu arada 35h hamileyim
SemihDamlaDalan Haticemustafa Bizde 33+6 yız çok şükür öyle çok rahatsız edici birşeyim yok şuan gribim o zorluyor biraz kasılmalar başladı arada kasık ağrılarım oluyor bunlar çok normal artık ve kızım çok şükür çok hareketli mahşallah herşeyimiz hazır artık bebeğimin gelmesini bekliyoruz☺️
Haticemustafa SemihDamlaDalan bizdede durum aynı canm paşamızın gelmesinj belliyoruz herseyimiz hazır oda hazir sanirim bazen aha bugun kesin dogurcm diyorum o kdr cok hareket ediyor yani
Littlemisssunshine Ben de 32+3 üm. Kasım başı diye gözükğyor ama bence ekim sonunda gelecek :) midem çok yanıyor, acı su geliyor ağzıma hep. Onun dışında eskisi gibiyim. Karnım büyüdüğü için zıp zıp eğilip kalkamıyorum ama yine de tüm işimi kendim görüyorum. Yemek bulaşık ütü temizlik yapıyorum hala. Çalışmaya da devam ediyorum,işe giderken araç kullanmam gerekiyor uzun süre, kemer sıkıyor tabi bir de artık. Ödemim pek yok, yüzüklerim oluyor hala. Hazırlıklarımız da tamam gibi. Bakalım önümüzdeki haftalarda neler bekliyor:)
Haticemustafa Littlemisssunshine masallah bizde oyleyiz iste bu bizim icin avantaj ben bi eğilmeyince falan hamileyim kizim ben ya diyorum Onun dışında benmde yuzukelrim falan hep oluyor bana hep nazarda ediyorlar ne bicim hamilesjn hala enerjiksin diye her gun bir yerime zarar veriyorum nerdeyse