eylulmomm Bebeği 2 hafta önden gidip 2 hafta önce doğuran var mı 2 hafta önden gidiuo en başından beri acaba zamanında mi doğar yoksa 2 hafta erken mi
gulsuayan eylulmomm hayır canım zamanında doğuyorlar hatta sonra yine kendi haftasıyla eşitleniyor bile dengeliyor kendisini bebis
Yesim eylulmomm hayır kuzum Ultrason ölçümlerinde haftaya göre yüksek çıkınca doktor öyle söyleyince millet 2 hafta erken doğurcam sanıyor ölçümlerle alakalı bebekle değil 😂
DilaraArslan07 eylulmomm ah keşke öyle olsa benim pıtırcık 41 haftalık görünüyor 38+4 olduk hayla gelmedi yok
makbule17 eylulmomm hayır erken doğmaz son adet tarihinize göre doğar benimde ilerde bebeğimin haftası doktorum zamanında doğacağını söyledi
eylulmomm @gulsuayan Zamaninda gelir inşallah canım kardeşimin dugunu var o güne denk gelicek diye korkuyorum 😁
eylulmomm @makbule17 Benkm son adet tarihimide tam bilmiyodum tahminen ayarladık öyle de onun için biraz endişeliyim
twobabymommas eylulmomm Benim doktorum hep onunla ilgisi yok diyordu bebeğim 2 hafta önden gidiyordu 38. Haftada doğdu😅
twobabymommas eylulmomm Gerçekten anneler hissediyor bende hep öyle demiştim ve oldu gerçekten😅 Sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza❤️
eylulmomm @Tubmavi Ama ben son adet tarihimi net bilmiyordum belkide iki hafta önden gitmiuo doğru gidiuo doğunca görücsz bakalım
Tubmavi eylulmomm benim dd 11 gün ilerideydi 37ye girdik hiç bir belirti yok daha kramp ağrı sancı aşağı inme hiçbir şey yok. Bekleyecek gibi görünüyor. Doktor da haftasında 39dan sonra anca diyor.
Engineermomy Kızım 2 hafta önden gidiyordu. Ve 37 de geldi. Oğluma hamileyim oda 2 hafta önden gidiyor. Yine erken gelir diye düşünüyorum bakalım 😇