Emir_Arasin_Annesi Kızlar 12 haftalik olduk bugün ve iki gündür tekrar hematom oluşmuş kahverengi pıhtı ve lekelenmelerim oluyor ilki 6. Haftada başlayıp 9.haftada bitmişti şimdiki neden oldu anlam veremiyor doktorda başına gelen var mi
KkubraOz Emir_Arasin_Annesi kanamanın bir çok sebebi olabilir ama doktorunuzun bu konuda önlem alması gerekiyor bazı hamileliklerde 9 ay boyunca kanama olabiliyor yine de ilaçla önlenebilir. Tabi sizde dikkat edin bol bol su için iş yapmayın ayaklarınızın alına yastık koyup rahme yeterli kan akışının olması için o şekilde dinlenin doktorunuz bunları söylemiştir zaten
Emir_Arasin_Annesi Fidan_14 ilki çok büyüktü ama bu seferki daha küçük hemen kesenin altında rahim ağzına yakın yerde evet sürekli yatiyorum en başından bu yana
Emir_Arasin_Annesi KkubraOz hamileligimin en başından beri hep düşük riskim olduğu için sürekli yatiyorum ayaklarım havada ilaclar da fazlasıyla veriliyor ama bizi şaşırtan 2. Kez yaşamak üstelik tamamen bitmisken
KkubraOz Emir_Arasin_Annesi anladım canım inşallahh bi an önce biterde rahat bi hamilelik geçirirsin🤲🏻