Fk2 canim test verdim hicbirsey cikmadi bende kanda.Ama benim ilk haftamdan beri kanama alanim vardi 4 haftamdan beri kesemin yaninda ve cok buyukdu ben 3 ay hic ayaga kalkmadim ancaq tolet haricinde hep yatdimm banyoya bile girmedim yani doktor yasakladıı.İgne ilacf neler yapdimm 3 ayima kadar 3 doktor degistirdikm hep boyle oldu.En son 4cu doktorum muhtesem bir insan suanki doktorum ona gitdim 14 haftamdayimm ama boyle kanama olmasina ragmen disa hep kahverengiydi hic kirmzii degildi.Bu doktorum dedikii kalk ayaga artik yatmaa ne olucagi varsa olur.Ve kanama alani degil bu sey anatomik sebepden yaranmis birsey sende gebe kaldigon zaman olusmus kanama alani olsa gecerdii.Ve zaten ayaga kalkdim 2 hafta sonrasinda kirmizi kanama basladi oluk oluk ve 16+4 haftamda dusuk yasadim dusuk derken dogum yapdim yanii.Bebegimm cok gucku bir bebekdi ama iceride o kadar kanama vardiki kesemin buyumeye yeri kalmadiigi icin dusuk yasadim sonradan butun testleri felan verdim kurtajda lmadlm hicbirsey cikmadi gayet sagliklisin dedi doktor bu bebegii bu kadar uzun sure ignr ialcla saklamakk zaten yanlisdi basindan beri dedi o doktorlar yanlis yapmis dedii.İgne ilacla durmus yavrumm ama cok mucadele verdii ve ayninseyi yasaman olasilik degil dedii doktorum .1 ay once doktordaaa gitdimmtekrar baktik rahmim rahim duvarin guzel kalinligi gayet iyu yumurtlaarin var herseyin gayet iyi gebe kalicaksin merak etme dedii.Ve grip enfeksiyon felan biseyler gecirmedim canim