Öncelikle herkese merhaba Allahım inşallah bir an önce tüm annelerimize bebişlerini sağ Salim kucaklarına almayı nasip etsin.
Doğumu 38+3 haftalıkken yani bugün yaptım 07.06.2022 hoşgeldin minik kızım Almila ❤️
Yarında benim doğum günüm hediyem prensesim geldi. O kadar mutlu ve huzurluyum ki ikinci doğumum ilki erkekti. Oğlum çok zor olmuştu suyum geldiği için saatlerce suni cekmiştim. Suni korkulacak bişey değil zaten.
Kızım da da 37 den beri erken doğacak başı çok aşağıda falan demişti doktor o zaman 1 cm açıklığım vardı. Pazartesi yani dünkü kontrolümde 2 cm rahim çok yumuşamış bebeğin doğmaya hazır dedi. Çok sakindim. Çatı muayenesinde ağrımı tetikledi galiba bugün ağrın olacak yarın gel suni vereyim doğur demişti. Sabaha kadar ağrı çektim 15 dk da 1. Sabah 9 da yatışım yapıldı 3 cm olmuş açıklığım. Sırayla lağman yapıldı nst bağlandı kendi sancım vardı. Suni verdiler ama minicik yokla var arası. Kendi sancılarımla beraber doğumum sıklaştı 10 dk 5 dk 4 dk 2 dk derken 10 cm açılmam ıkınma isteğim geldi sancı odasından çatıya çıkasıya kadar bebek çıkacaktı nerdeyse. Çatı da mesanem boşaltıldı iğne yapıldı. 2 ıkınma da doktorumun da küçük kesi atarak yardımıyla canım kızım kucağındaydı. Çok güzel bi duygu allahım bana tekrar doğumu nasip etti.
Küçük bi anestezi verilerek uyutularak dikişim yapıldı. 3 cm dikişim var. Bebeğim yanımda. Emiyor mutluyum huzurluyum. Hatta bebeğimin 2 tane dişi var 😂😂 şaşkınım gayet sağlıklı bi bebeğim oldu. 38+3 3350 gr 50 cm bi kız bebeğim oldu.
Meryem ana otunu gece sancım varken suya koyup annem surelerini oku da. Bence çok faydası oldu. 2 saat sancı çektim saate yatış 09:00 bebek doğma 11:15 herkese hayırlı doğumlar olsun ❤️❤️