oykumm_1233 kızlar ben hayat hastanesı özlem ballıya gidiyorum, acaba özlem hanıma gidip en erken söyledigi cinsiyet ne zaman giden hamıler varmı ya 🌸
Haticenurozturk oykumm_1233 aynı doktor aynı hastane 16 haftada öğrendim ve doğumumuda onda yaptım çok iyi bir doktor kendisi
Haticenurozturk Beyzossb normalde muayenesi 230 TL gibi birşey ama 2 haftada bir kontrolde gidince ücret ödemiyorsunuz doğum ücreti de sezeryan da normalde 4750 TL 24mayista doğum yaptım ama Haziran’da yükselebilir demişlerdi
Gizem--16 Haticenurozturk hastane nasıl peki bende orda doğum yapicam ama hastaneyi net bilmiyorum ebeler hemşireler ilgili mi odalar iyimi acaba
Beyzossb Haticenurozturk çok teşekkür ederim 🥰 ben Esentepe hastanesi Neşe Kaplan Karakaş a gidiyorum çok memnunum. Arkadaşım için sordum Özlem hanımı. Neşe hanıma gitmesem Özlem hanıma giderdim ama yorumları hep iyi 🥰
merve21_ Haticenurozturk şuan muane 275 tl sigortalı doğumda 5500 ve eylülde olacak Doğum ama eylül de de ayrı bi zam gelecek miş
Haticenurozturk Gizem--16 valla ben 1 gece kaldım çok güzel ilgilendiler nöbetçi hemşireler gittitken sonra da yalnız bırakmadılar sürekli arka arkaya ebeler hemşireler temizlikcisi ayrı yemek getirenleri ayrı tek tek ilgilendiler çocuk doktoru ayrı geldi kendi doktorum ayrı geldi bebeğin işitme testini bile odada yaptılar kendileri gelip
motherofcats bana esentepe de neşe kaplan karakaş 12.haftada söyledi cinsiyeti kız 22 haftalığız değişmedi
Canpolattt motherofcats bende neşe hanima gidiyorum 12.haftamda ogrendim kizimi çok memnunum çok ilgili bi doktor 👌